Diet Plan for barn med ADD

March 28

Selv om det finnes mange alternativer for behandling av barn med Attention Deficit Disorder (ADD) og oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), forbedret konsentrasjon og redusert irritabilitet og hyperaktivitet kan oppnås med et sunt kosthold. Selv om Dr. Benjamin Feingold 1973 studien var den første utført på forholdet mellom ADD og ADHD og kosthold, mange har vært gjennomført siden som bekrefter at et kosthold basert på naturlige og ubehandlet mat kan være avgjørende i å temme symptomer på ADHD.

Endre matvaner

Dårlig ernæring, for noen, ikke bare barn med ADD, har vist seg å redusere oppmerksomheten span, evne og motivasjon til å lære og til å stille selvkontroll. Implementering av et riktig kosthold og sunt forhold til mat i barnet ditt kan hjelpe til og med kurere symptomer på ADD og ADHD. En studie fra 2003, publisert i Alternativ medisin Review, sammenlignet effekten av Ritalin (et vanlig legemiddel foreskrevet for behandling av ADD og ADHD) versus effekten av kosttilskudd, inkludert blant annet, vitaminer, mineraler, aminosyrer og probiotika . Forskningen viste at kosttilskudd vist seg like effektiv som Ritalin i styrke oppmerksomheten og selvdisiplin hos barn med ADHD.

Matvarer for å unngå

Risikofaktorer for de med AD / HD har tilsetningsstoff allergier, lav-protein / høy-karbohydrat dietter, fettsyre og mineral ubalanse og skjoldbrusk lidelser. En bevissthet om barnas matallergier kan også være nyttig i å bestemme visse matvarer for å være skeptisk til. Feingold diett er kanskje den mest kjente bruken av kosttilskudd endringer som en behandling av ADD og ADHD. Basert på argumentet om at allergi er rotårsak av mange symptomer på ADD, programmet anbefaler å kutte ut matvarer som inneholder kunstige farger og smaker, samt matvarer som inneholder naturlig salisylsyre (som jordbær paprika og mandler). Etter en periode, kan matvarer med naturlig forekommende salisylater gjeninnføres.

Anbefalt Foods

Ved å gjøre hele og naturlig mat en del av barnas kosthold, enten på egen hånd eller i tillegg til bruk av medisiner, kan du i stor grad redusere sine ADHD symptomer. Kosttilskudd som kan være nyttig i behandling av symptomer på ADD er B-vitaminer, vitamin A og C, folsyre, kalsium, magnesium, jern og sink. Gir et godt balansert, sunt kosthold for barnet ditt bør sørge for at mange av disse vitaminene er allerede en del av sitt daglige inntak. Riktignok er det ikke alltid lett å ta bort chips og pakket cookies. Men det er en enkel måte å innføre sunn mat inn i dine barns liv for å gjøre maten spennende og interessant. Prøv å legge hummus, peanøttsmør eller honning til grønnsaker og frukt for å skape nye og morsomme menyer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com