Dietter for diabetikere med høye triglyserider

October 7

Triglyserider kommer fra mat og er produsert av våre organer. Et høyt triglyseridnivå kan føre til høyt blodtrykk, slag, aterosklerose og hjerteinfarkt. Diabetikere har en tendens til å ha høyere nivåer av triglyserider, og det er viktig at de holder sine nivåer under kontroll.

Sunn diett

Ifølge Mayo Clinic, bør triglyseridnivåer være under 150. Diabetikere har en tendens til å ha høyere blodsukkernivå i sine systemer, og fordi blodsukkernivået direkte påvirke triglyseridnivåer, kosthold er nøkkelen for diabetikere i å redusere sine triglyserider. En måte å bidra til å få triglyseridnivåer ned hvis du er diabetiker er ved å spise mer rå frukt og grønnsaker. Rå frukt og grønnsaker er kjent for å bidra til å redusere blodsukkernivået samt triglyserider.

Spis en diett høy i fiber og kli. Disse vil naturlig nok redusere triglyseridnivåer. Drikk rikelig med vann, minst seks til åtte glass hver dag, og holde seg borte fra alkohol. Alkohol er kjent for å øke triglyserider så vel som brus og kaffe.

Trening

Trening er veldig viktig hvis du leve med diabetes. Det vil holde blodsukkeret ned og vil redusere triglyseridnivåer også. På minimum, trene tre ganger i uken. Gå i 30 minutter, gjør yoga eller aerobic, svømme, vekt-tog, jogge, sykle - noe som øker hjertefrekvensen.

Øvelse bruker triglyserider for energi under trening, spesielt under en lengre treningsøkt. Den bruker også lagret fett. Trening vil ikke bare lavere triglyserider, men det vil bidra til å øke HDL, gode kolesterolet.

Kroppen din går gjennom metabolske forandringer når du trener. Trene gir deg bedre utnyttelse av energi av vev i kroppen din, noe som vil bidra til å redusere blod triglyseridnivåer.

unngå Fats

Hvis du er diabetiker, bør fett spises i moderate mengder. Unngå mettet fett i animalske produkter. Høy-fett kjøtt er høy i triglyserider. Huden på fjærkre er meget høy i triglyserider, så er mange typer sauser. Unngå hud på kylling og kalkun. Spis magert kjøtt, for eksempel magert rødt kjøtt, svinekjøtt, ytrefilet og indrefilet.

Spis mer fisk, matvarer som ikke har hydrogenert eller trans fett og fettfattige matvarer. Andre matvarer lavere i triglyserider er fettfri ost; lav-fett eller fett-fri meieriprodukter, olivenolje, rapsolje, valnøttolje og linfrøolje. Hold deg unna smør, fett og smult.

Fast-food restauranter som regel alltid har svært høy fett og kalori matvarer. Unngå dem. I stedet velger grillet eller bakt elementer fra fastfood-menyene. Også unngå fett i slike matvarer som lunchmeats, pølser og fet snacks. Ikke erstatte mat med høyt sukker for fettrike matvarer. De kan ha høye triglyserider i tillegg.

Hvis du er diabetiker og sporing triglyserider, har blodlipider kontrolleres regelmessig --- omtrent hver to til tre måneder.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com