Hva er Armour Thyroid brukes til?

October 5

Armour Thyroid er merkenavnet for et naturlig skjoldbrusk erstatning som noen ganger brukes av pasienter som lider av hypotyreose. Hypotyreose kan oppstå på grunn av en lite aktiv skjoldbruskkjertel knyttet til en autoimmun sykdom (Hastimoto sykdom); når operasjonen benyttes for å fjerne en del av eller hele thryoid; eller, i tilfelle av Graves sykdom relatert hypertyreoidisme, når radioaktivt jod behandling brukes til å "drepe" skjoldbruskkjertelen. Uten en funksjonell skjoldbruskkjertelen for å produsere hormoner for å regulere metabolismen, pasienter krever bruk av noen form for thyroid replacement therapy. Men i stedet for å gi pasientene muligheten til naturlig hormonbehandling som Armour Thyroid, lege vanligvis tilby dem syntetisk thyroid replacement therapy som en "eneste alternativet." Før oppfinnelsen av syntetiske hormoner, bruk av naturlig hormonbehandling, for eksempel som tilbys av Armour Thyroid, var den eneste måten å behandle hypotyreose. Denne artikkelen tar en titt på forskjellen mellom de to typer behandlinger.

Hva er Natural Thyroid?

Naturlig thyroid er laget av tørket skjoldbruskkjertelen hos griser. Armour Thyroid er ett merkenavn for naturlig skjoldbrusk medisinering. Andre er Bio-Throid, Naturethroid, og Westhroid. Naturlig thyroid gir pasienter med hypotyreoidisme med både tyroksin (T4) og trijodtyronin (T3) - de to hormoner som utgjør det som er kjent som "thyroid hormone", og som fremstilles ved en sunn skjoldbruskkjertelen.

Syntetiske Thyroid Drugs

Foreløpig er den mest populære metoden for behandling av pasienter med hypotyreose er gjennom bruk av en syntetisk skjoldbruskkjertelhormon som heter levotyroksin, som kom i bruk på 1950-tallet og gjorde utryddet naturlig thyroid behandling brukes før den tid. Syntetisk skjoldbrusk hormon utskiftninger gå av passat merker av Synthroid, Unithroid, Levoxyl, Levo-T, og Levothroid. Levothyroxine erstatter hormonet tyroksin (T4), som er lav eller fraværende hos pasienter som lider av hypotyreose.

Kritikk av syntetisk skjoldbruskkjertel hormon

Som nevnt, er den mest populære formen for syntetisk thyroid hormon narkotika tilveiebringe en pasient med bare ett hormon - T4. Fordi den menneskelige skjoldbruskkjertelen produserer både T4 og T3, har mange pasienter funnet bruk av medikamenter som levotyroksin ineffektiv, særlig de som har hatt sine thyroid kirurgisk fjernet eller gjort fungerende av radioaktivt jod behandling. Forskning har vist at pasienter som ikke får T3 i sin behandling har dårligere livskvalitet og erfaring forverret symptomene. Dette tyder på at naturlig thyroid replacement therapy kan være mer gunstig for noen pasienter.

klinisk studie

I 1999, New England Journal of Medicine rapporterte om forskningsresultater som viser at hypothyroid pasienter fungerte bedre når gitt en kombinasjon av tyroksin (T4) og trijodtyronin (T3). Studien, som ble gjennomført i fellesskap gjennom Kaunas Medical University i Kaunas, Litauen og University of North Carolina Department of Psychiatry, tok 33 pasienter som led av hypotyreose enten på grunn av en autoimmun thyroid sykdom eller fjerning av deres skjoldbruskkjertelen. Pasientene ble undersøkt for to fem-ukers perioder. I løpet av den første perioden, fikk de levotyroksin alene; under den andre uken fikk de levotyroksin i forbindelse med trijodtyronin. Mens fysiologiske forskjeller som endringer i puls, blodtrykk og reflekser var minutt økte pasientenes psykiske fungering dramatisk når de fikk både T4 og T3. Ved slutten av studien, 20 pasienter antydet at de foretrakk den T3 og T4 behandling, noe som indikerer at de oppnådde økte energi og konsentrasjon og følte seg generelt bedre. Studien konkluderte med at "behandling med tyroksin pluss trijodtyronin bedret livskvaliteten for de fleste pasienter."

Hvilken Thyroid behandling som er best?

Naturlig thyroid replacement har gjennomgått kritikk av leger, som finner denne behandlingen "utdatert" i lys av utviklingen innen syntetisk hormon erstatning. Ifølge Dr. Thomas Repas, en endokrinolog ved Regional Medical Clinic i Rapid City, South Dakota, naturlige skjoldbruskkjertelen preparater har en "uakseptabel grad av variabilitet parti til parti, som ofte resulterer i uakseptabel variasjon i thyroid-stimulerende hormon." Imidlertid har mange pasienter som led av vedvarende hypotyreoidisme til tross for bruk av syntetiske behandlinger bekreftet opplever vekttap og øket energi og årvåkenhet ved bruk av naturlige skjoldbruskkjertelhormoner. Hvis du er en pasient med hypotyreose hvis symptomene har ikke avtatt til tross for bruk av medisiner som levotyroksin, ta kontakt med endokrinolog eller søke en ny mening.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com