Vannfri Koffein Vs. Koffein

April 16
Vannfri Koffein Vs. Koffein

Koffein er en av de få stoffer i mat som er også vurdert et rusmiddel. Koffein finnes i en rekke drikker som kaffe, te, brus og energidrikker, samt i kakao. Det er også til stede i sjokolade, og både reseptbelagte og reseptfrie medisiner. Vannfri koffein er en form for koffein.

om Koffein

Koffein er et sentralnervesystemet stimulerende. Ifølge McKinley Health Center ved University of Illinois, er koffein vanedannende, snarere enn vanedannende, og hvis en person som jevnlig drikker eller spiser koffein stopper brått, kan symptomer som hodepine eller tretthet føre. Noen mennesker er mer følsomme for koffein, og selv relativt små doser kan påvirke dem. The International Society of Sports Nutrition sier at vannfri koffein er mer effektive i å forbedre ytelse enn kaffe i trente idrettsutøvere som bruker lav til moderate doser. Det er gunstig for utvidet, uttømmende trening og tid-rettssaken ytelse, og for høy intensitet trening som fotball eller rugby, men ikke for styrke-strømytelse som for eksempel vektløfting.

vannfri Koffein

Vannfri koffein er rett og slett dehydrert koffein - ". Uten vann" vannfrie midler Den er tilgjengelig i pille eller tablettform, eller som et oppløselig pulver. Vannfri koffein er funnet i en rekke reseptfrie medisiner som Vivarin og No-Doze. Ifølge Drugs.com, disse medikamentene inneholder 200 mg vannfri koffein per tablett. En kopp kaffe kan inneholde 40 mg til 180 mg, avhengig av hvordan den er brygget. Tea varierer fra 20 mg til 90 mg per 8 oz. kopp. Cola og andre leskedrikker inneholder 36 mg til 90 mg i 12 oz., Og bittersøt sjokolade har 25 mg koffein per unse.

Det er det samme

Selv vannfri koffein kan være mer praktisk enn kaffe eller andre former for koffeinholdige drikker, siden det kan gjennomføres i en veske, koffert eller lommen, er det ingen forskjell kjemisk mellom vannfri og vanlig koffein. Vannfri koffein gir en standard dose; brygget drikkevarer kan variere i henhold til mengden av vann som benyttes, traktetiden eller metode.

Hensyn og advarsler

Koffein er generelt anerkjent som trygge når konsumert i moderate mengder; i store doser kan det føre til søvnløshet. Drugs.com anbefaler kvinner som er gravide bør begrense inntak av koffein til 300 mg eller tre kopper kaffe om dagen på grunn av risikoen for spontanabort, og fordi det kan begrense veksten av fosteret. Kvinner som ammer bør også begrense koffein inntak til ett eller to kopper om dagen, og bør unngå å ta over-the-counter koffein medisiner på grunn av den mulige effekt på barnet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com