Søvnvaner av amerikanere

July 7

Søvnvaner av amerikanere


Søvn er en viktig del av å bo sunt og våken i løpet av dagen, men som ikke gjør det lett å få nok søvn om natten. Ulike bekymringer og aktiviteter kan påvirke våre søvnmønster. Den foreslåtte minste søvn kvote på kvelden er syv timer, men mange mennesker ikke engang klarer det, noe som resulterer i trøtthet dagen etter.

Helse og sikkerhet

Ifølge Sleep In America meningsmåling drives av Sleep Foundation, mange rapporterer at deres søvnvaner har dårlig påvirket deres helse. I 2009 delte stiftelsen fant at 30 prosent av folk som sliter med søvn på grunn av bekymringer om økonomien fant det vanskelig eller umulig å trene. Tjueto prosent fant det vanskelig eller umulig å spise sunt på grunn av de samme søvnvansker. Disse menneskene også var mer enn dobbelt så høy sannsynlighet enn friske sviller å røyke.

Etnisitet

Sleep Foundation 2010 meningsmåling fokusert på forskjellene mellom ulike etnisiteter 'søvnmønster. Mens hvite mennesker rapportert at de gikk til sengs en halv time senere i helgene enn på hverdager og våknet opp om en og en halv time senere, spanske folk gikk til sengs en time senere og våknet opp rundt samme tid som hvite. Svarte mennesker ga lignende resultater. Mens asiater svart på spørsmålene på samme måte, deres seng ganger var mye senere enn de andre etnisiteter.

Teknologi

I 2011, Sleep Foundation meningsmåling sett på effekten av teknologi på amerikanernes søvnvaner. Folk svart på ulike spørsmål om sine aktiviteter i timen før du sovner. Åtti-seks prosent av de spurte svarer at de har brukt Internett i timen før søvn, og 68 prosent sa at de så på TV. Denne informasjonen ble delt inn i aldersgrupper, med yngre folk mer sannsynlig å være på nettet enn å se på TV. Yngre mennesker i undersøkelsen også var mer sannsynlig å lytte til musikk i time før sengetid.

Opptreden

Resultater ble funnet å være sterkt påvirket av dårlige søvnvaner. Dette ble funnet å være relatert til lange arbeidsdager hvis de strukket ut i natten. Ifølge Sleep Foundation, som har utført målingen, "29 prosent sovnet eller ble veldig trøtt på jobb i den siste måneden, har 36 prosent sovnet eller duppet av mens du kjører i det siste året, og 20 prosent har mistet interessen for sex fordi de er for trøtt. "


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com