Bivirkninger av Bukkehornkløver på Appetite

September 1
Bivirkninger av Bukkehornkløver på Appetite

Du kan se Bukkehornkløver brukes til å behandle en rekke plager som diabetes, stimulerer melkeproduksjonen hos ammende kvinner eller for å bekjempe menopausal problemer. Nasjonalt Senter for gratis og alternativ medisin bemerker at urten kan bidra til å redusere blodsukkernivået, men det trengs mer forskning før bukkehornkløver kan orde for denne bruken. Vitenskap støtter ikke bruk av urten for andre helsemessige forhold, anbefaler ekspertene på NCCAM. Bukkehornkløver kan også ha bivirkninger angå appetitten. Ta alltid kontakt med helsepersonell før du legger noen urter til din diett.

økt appetitt

Bukkehornkløver kan føre til at appetitten øker. Faktisk Tysklands Commission E, som landets tilsynsorgan for urter, godkjenner urt å behandle appetitt tap, ifølge "The Essential Herb-Drug-Vitamin Interaksjon Guide," av George T. Gross og Barry Fox. I tilfeller av spiseforstyrrelse anorexia nervosa, anbefaler University of Maryland Medical Center seg 250 til 500 mg opp til tre ganger daglig.

carb krav

Bukkehornkløver har insulinstimulerende effekter samt hypoglycemic, eller blod-sukker senking, effekter i mennesker. En reduksjon i blodsukker kan stimulere cravings for mat som er høy i karbohydrater, ifølge American Heart Association. Å spise karbohydrater øker insulin, som deretter virker i kroppen din til å senke blodsukkeret, bemerker AHA. Noen mennesker har en hard tid å kontrollere sine begjær og har en "karbohydrat avhengighet." Ikke alle forskere er enige om hva som forårsaker mat cravings-noen mener folk som har lave nivåer av "feel good" hjernen kjemiske serotonin er utsatt for cravings, gi råd til eksperter på AHA.

Vektøkning

Du kan få vekt når du tar bukkehornkløver på grunn av sin appetitt stimulerende egenskaper, i henhold til "Urter, Botanicals og te" av G. Mazza og B. Dave Oomah. Faktisk, nordafrikanske kvinner spiser bukkhornfrø å plumpe seg opp før ekteskapet. Frøene også brukes i fôr til hester og storfe for å fremme vektøkning.

Fordøyelseskanalen

Bukkehornkløver kan påvirke fordøyelseskanalen selv. Det kan slappe av de glatte musklene i tolvfingertarmen, eller første del av tynntarmen, i henhold til den europeiske Scientific Cooperative på Plantevern monografier. Dette er en teoretisk effekt for mennesker, imidlertid, basert på dyreforsøk. Du kan også lider av gastrointestinale problemer som diaré eller flatulens hvis du tar bukkehornkløver i store doser, for eksempel 100 g.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com