Vitaminer & amp; Mineraler for kvinner med endometriose

February 7
Vitaminer & amp; Mineraler for kvinner med endometriose

Endometriose er en tilstand i hvilken celler fra slimhinnen i livmoren, eller endometrium, migrere til andre deler av kroppen, noe som kan føre til arrvev og smerte. Selv om ingen kur eksisterer, er endometriose vanligvis behandlet med anti-inflammatoriske medisiner, p-piller, hormon undertrykke narkotika, og i alvorlige tilfeller, kirurgi. Vitaminer og mineraler kan være effektive i behandling av symptomer for enkelte personer. Hvis du har endometriose, snakk med legen din om du bør ta disse kosttilskudd.

Vitamin C

Askorbinsyre, også kalt vitamin C, er et vannløselig vitamin. Dette betyr at et individ har hele tiden fylle vitamin, siden det ikke er lagret i kroppen. En antioksidant, bidrar vitamin C beskytte celler mot skade fra frie radikaler, og således for å forhindre sykdom. Vitamin C spiller en rolle i produksjonen av kollagen, som bidrar til å bygge blodkar, sener, leddbånd og bein; det hjelper også syntetisere nevrotransmittere, sier Linus Pauling Institute. The University of Maryland Medical Center anbefaler at kvinner med endometriose ta 500 til 1000 milligram av vitamin C per dag for endometriose, for sine antioksidantegenskaper og bidra til å styrke immunforsvaret.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer er også et godt supplement for endometriose. Dette er essensielle fettsyrer som kreves for helse som kroppen ikke kan naturligvis gjøre. UMMC foreslår å ta en eller to kapsler om dagen, eller 1 til 2 spiseskjeer tran daglig. Dette kan bidra til å redusere betennelser og hjelp i immunforsvaret fungerer. Den anti-inflammatorisk effekt kan lindre noen av symptomene på endometriose. Disse kosttilskudd kan forstyrre blodfortynnende medisiner, så spør legen din om disse er trygt for deg å ta.

L-carnitine

Karnitin hjelper kroppen omdanne fett til energi, og produseres naturlig i menneskekroppen. UMMC anbefaler forbruker en L-karnitin supplement daglig - mellom 500 til 2000 milligram - for å hjelpe med muskel-støtte. For kvinner med endometriose som prøver å bli gravid eller er under in vitro fertilisering, kan L-karnitin bidra graviditet ved å redusere embryo celledød og skade på oocytter, eller egg, ifølge en 2009 studie publisert i «Fruktbarhet og sterilitet." Snakk med legen din om dette er en hensiktsmessig supplement for deg.

Kalsium d-glucarate

Kalsium glukarat, også kjent som kalsium g-glucarate, er den kommersielle og saltformen av glukarsyre, forklarer Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Dette tillegget er ofte brukt av personer med brystkreft, så det kan hjelpe kroppen skille ut overskudd av østrogen, kreftfremkallende og andre hormoner. For endometriose, kan kalsium d-glucarate lindre symptomer forårsaket av for mye østrogen. UMMC anbefaler å ta 500 til 1000 milligram kalsium d-glucarate en til tre ganger daglig. Dette vitamin kan samhandle med medisiner som påvirker hormoner, som p-piller, så ta kontakt med legen din først.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com