Soul Food dietter for diabetikere

December 12Soul mat har en tendens til å være høy i fett, natrium og kolesterol. Bad for alle, men spesielt dårlig for diabetikere, som allerede er i faresonen for høyt blodtrykk og hjertesykdom. Den gode nyheten er at du ikke trenger å overgi seg slik rik sørlige matlaging. Soul mat florerer med grønnsaker og sjømat som er bra for kostholdet ditt, selv om disse kan blandes med fett kjøtt, smør og kremer. Med noen modifikasjoner, kan diabetikere fortsette å nyte deres favoritt soul mat.

Making Innbyttere

Enkle erstatninger finnes for mange av de mest vanlige ingredienser i sørlige matlaging. Når en oppskriften krever kremfløte eller helmelk, bruke skummet melk eller lettrømme. Bruk to eggehviter for hver egg og erstatte salt med visse urter. En delvis liste over gode urter for å vurdere er basilikum, persille, dill luke, og merian, som alle går godt med fisk.

Smør og smult er to av de fattiest stoffer som finnes i soul food. Substitute raps eller olivenolje når du steker. Bytt ut skinke hasene og fatback med røkt kalkun, kalkun pølse eller kalkun nakker, eller mager Canadian bacon. Sukker og brunt sukker kan enkelt byttes for kunstige søtningsmidler, eller i en knipe, melasse eller honning, men bruke disse sparsomt.

Diabetikere bekymret mat høy i karbohydrater bør bytte fra tradisjonelle hvitt mel til hele hvete brød og korn. Og hvis du kjøper pre-pakket elementer, lese etiketter for å finne produkter som er lav i natrium, mettet fett og karbohydrater.

Matlaging måltider

Stekt mat er vanligvis høy i fett. Eksperimenter med grilling eller baking, spesielt med fisk, hvor ovnsbakt er ofte vanskelig å skille fra pannestekt. Hvis du må steke, bruke oljer og trimme fettet fra kjøttet. Dette inkluderer å fjerne huden fra kylling før grilling eller lage suppe lager. Et annet triks for å gjøre sunne supper er å bruke lav natrium buljong terninger.

Noen matvarer krever store begrensninger eller mulig eliminering. Hvis du ikke kan ofre svinekjøtt rinds eller chitlins helt, begrense dem til ferie eller spesielle anledninger.

I noen tilfeller, spesielt med grønnsaksretter og grilling, kan du ikke merke noen forskjell fra hva du vanligvis liker. I andre kanskje noe av det soul-mat smaken bli savnet, men du vil bli sunnere for det og blodsukkermålingene bør gjenspeile det.

Grill stedet for røyk

Unngå røkt fisk, som ofte pakket i salt. Grill fisk over trekull for å gi den en røykfylt smak og deretter strø sitron eller lime juice over middagen for å erstatte salt.

Lavere fett kjeks

Serve kjeks med sukkerfri syltetøy til frokost, men hoppe søkk opp fett-laden saus med dem på middag. Dumplings tilbyr en mulighet for store erstatninger, inkludert erstatte hvete, egg, salt, melk og smør.

veggie Retter

Veggie retter krever vanligvis noen erstatninger med mindre du gjør dem med ulike kjøtt. Føl deg fri til å nyte grønne grønnsaker, neper, sennep greener, pinto bønner og black-eyed peas, men begrense deler av korn og poteter, som er stivt og høy i karbohydrater.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com