Naturlig rettsmidler for å bli kvitt Leder Forkjølelse & amp; Opphopning

April 24
Naturlig rettsmidler for å bli kvitt Leder Forkjølelse & amp; Opphopning

Hvis du har fanget en kald, sjansene er gode for at du også har en infeksjon i de øvre luftveiene. Chrystle Fiedler skriver i "The Complete Idiot guide til naturlig rettsmidler," når immunsystemet bekjemper en kald, men symptomene er ofte lunger, sår hals, rennende øyne og hoste. Den gjennomsnittlige amerikanske voksne lider av en kald flere ganger i året, og urte eller ernæringsmessige løsninger kan bidra til å styrke immunforsvaret når kampene lunger. Legg merke til FDA har ikke vist seg urter for å være effektiv i behandling av sykdom.

Urtete

Mange urter har vært kjent gjennom historien for å behandle forkjølelse og lunger. Dorie Byers antyder i sin bok "Growing Urter for kalde og Flu Relief," prøver timian, peppermynte, solhatt, rosmarin, ingefær og ryllik. Du kan vokse disse i en hage selv, eller finne dem i bulk der urter er fylt i en helsekostbutikk. Hvis du kjøper urter løs, kaste inn 1-2 ts. urt per kopp vann. Plasser urtene i bunnen av en gryte og hell den korrekte mengde vann. Bring vannet til en byll og umiddelbart slå av. La urter til bratt dekket i 10 minutter. Blid med honning hvis ønskelig. Du kan også legge til skiver sitron eller ingefær til varmt vann for en tradisjonell kald middel. Naturmidler er ikke ment å erstatte medisinsk behandling.

Kosttilskudd og kosthold

Laurie og Alex Steelsmith skrive i sin bok "Naturlig valg for kvinners helse", som sink, vitamin A og C og thymus ekstrakter, sammen med forbruk av varme væsker som kylling eller miso suppe, kan bidra til å berolige og fukte slimhinnene. Spis et kosthold som inneholder immun forsterke og mineral-rike matvarer, for eksempel grønnkål, brokkoli, yams, gulrøtter, shitake sopp og tang. Pass på at måltidene er balansert med magre proteiner og hele korn, samt en rekke dypt fargede grønnsaker.

naturlig Decongestant

Byers foreslår også å lage en naturlig decongestant med urter kattemynte og rosmarin, sammen med eucalyptus eterisk olje. Ta en muslin te-pose, og legg likeverdig del av både urter og 5 dråper av essensielle olje. Klem posen å puste og avlaste lunger. Du kan også legge til 1/2 kopp av denne blandingen til en qt. av kokende vann og puste med et håndkle over hodet. Byers foreslår også å la tørr urt blanding sitte i bilen. Lukten vil spre seg og skape en frisk duft å nyte mens du kjører.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com