Ting å gjøre når du slutte å drikke

November 30

Ting å gjøre når du slutte å drikke


Den største skritt mot å stoppe drikking vane er å innrømme at du har et problem. Når du bestemmer deg for å slutte å drikke, du har å gjøre en bevisst innsats for å unngå å starte opp igjen. Hvis du kan finne nye ting å gjøre i stedet for å drikke, du øker sjansene dine for gjenværende alkohol gratis.

nye Hobbyer

Noen mennesker gjør en hobby av å gå ut til baren for drinker eller drikke en bestemt mengde hjemme på kvelden eller i helgene. Denne hobbyen kan bli ødeleggende, både for din helse og dine relasjoner. Hvis du velger å slutte å drikke, og erstatte denne "hobby" med en ny en kan bidra til å hindre deg i å skli tilbake til gamle vaner. Velg noe som du liker og kanskje til og med noe du kan gjøre med din familie.

Støtte

Bli med i en støttegruppe kan hjelpe deg å arbeide deg forbi din avhengighet til drikking. Anonyme Alkoholikere har møter i de fleste større byer og selv i enkelte andre områder. Disse møtene fungerer som støttegrupper for folk som ønsker å slutte å drikke og deres familier. I tillegg kan du være i stand til å finne støttegrupper på ditt lokale sykehus. Det hjelper også å omgi deg med familie og venner som bryr seg om deg og er villig til å gi opp å drikke alkohol sammen med deg - selv om de ikke er de med et problem.

Ta det rolig

Noen alkoholikere er i stand til å gi opp å drikke helt på en gang. Men mange andre synes det er lettere å gå ned. Hvis du føler at uttak du vil oppleve vil være mer enn du kan håndtere, kan det være lettere å kutte den ut litt etter litt. For eksempel, hvis du var drukket fem kvelder i uken etter jobb, kutte ut onsdager for et par uker. Når du føler deg bra med det, slippe en natt, og så videre til du har kuttet ut alle dine drikking netter.

Unngå drikkesituasjoner

Mens noen mennesker er i stand til å være rundt alkohol uten å gi etter for fristelsen, mens andre trenger for å unngå alkohol helt. Dette kan bety mangler et parti som du ser frem til fordi det vil være alkohol der. Når du slutter å drikke, er det best å unngå å gå til barer og klubber i tillegg til å unngå fristelsen. Din familie og venner skal forstå hva du går gjennom og gjøre en innsats for å la alkohol ut av deres samvær, i hvert fall inntil du har din avhengighet under kontroll.

Besøk legen din

Å drikke alkohol overdrevet på en jevnlig basis kan føre til skade på indre organer. Det er viktig å ha regelmessige kontroller om du fortsetter å drikke eller ikke. Men hvis du virkelig ønsker å slutte å drikke og har problemer med å gjøre det på egen hånd, kan du be legen din om hjelp. Han kan være i stand til å foreskrive medisiner for å hjelpe deg å overvinne eventuelle krav eller for å redusere abstinenssymptomer du opplever. Han kan også gi deg en henvisning til en rådgiver hvis du føler det vil hjelpe deg.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com