Hvordan kjøpe en blodsukkermåler

September 18

Hvordan kjøpe en blodsukkermåler


Diabetes er en av USAs mest vanlige helseproblemer. Mange diabetikere overvåke sitt eget blodsukker ved hjelp av hjemmeblodsukker skjermer. Her er tips for valg av skjermen som er riktig for blodsukker overvåking behov.

Bruksanvisning

1 Diskuter måleprogram med din lege eller helsepersonell. Mange leger vil ha et bestemt antall ganger per dag som de ønsker å teste blodsukkeret.

2 Tenk forsyninger som trengs for å følge med monitor for testing. Disse inkluderer lansetter, testing strimler og muligens Lancing enheter.

3 Be farmasøyter og helsespesialister hva de anbefaler til sine kunder og som blodsukkertest skjermer de har funnet å være den mest pålitelige. De kan også ha muligheter for å hjelpe deg å betale for blodsukker testing forsyninger.

4 Vurdere om skjermen du velger vil inneholde en passende mengde minne for lagring av blodsukkertestresultater, om den har alle funksjonene du trenger, og om du har råd til medfølgende nødvendig forsyninger.

5 Når du har valgt den blodsukkermåler som du føler er riktig for deg, kjøper skjermen.

Hint

  • Lagre kvitteringer og garantiinformasjon i tilfelle du finner ut at blodsukker overvåke du har kjøpt ikke oppfyller dine behov.
  • Test blodsukkernivået jevnlig og diskutere resultatene med din lege eller helsepersonell.
  • Aldri begynne en helse diett av noe slag uten å konsultere lege på forhånd.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com