Hvordan kan Cerebral Parese Kids Bruk en datamaskin?

July 16

Moderne teknologi gjør det enklere enn noensinne for barn med cerebral parese, eller CP, for å kommunisere og være i kontakt med resten av verden. Datamaskiner er en fantastisk ressurs for dette. En stadig økende utvalg av maskinvare og programvare gjør funksjonshemninger forårsaket av CP mindre og mindre av en hindring. Det er adaptiv teknologi tilgjengelig for å imøtekomme barn med CP på omtrent alle uførhet nivå som vil la dem leke og lære på en datamaskin.

Windows Tilgjengelighets programmer

Det er allerede installert programvare på en PC med Windows eller i en Apple-maskin som gir økt tilgjengelighet til hvilken som helst datamaskin. Microsoft Windows Accessibility Veiviseren vil hjelpe deg å sette opp programmer i henhold til dine behov. Forstørrer endrer tekststørrelse og reverserer farger (sort til hvitt) for å gjøre det lettere å lese. Skjermleser er et program som leser opp teksten og gjør det mulig å justere hastigheten, volum og tonehøyde. On-Screen Keyboard kan du skrive ved å bruke musen til å klikke på bokstavene på et tastatur som vises på skjermen. Trege taster og Filter Keys bidra til å redusere vanlige problemer for funksjonshemmede som kan oppstå når du skriver.

Andre programmer og programvare

Apple tilgjengelighets programmer inkluderer Lukk Vis og tekst-til-tale, som er som Windows programmer Forstørrer og Forteller, samt taster og trege taster. Apple har også Talegjenkjenning, som anerkjenner talekommandoer, og Musetaster, som lar deg styre muse med tastene på det numeriske tastaturet. Det er et stort utvalg av programvare tilgjengelig for datamaskiner som går utover disse grunnleggende. Programmer som Dragon Naturally Speaking tar stemmegjenkjenning til en mer sofistikert nivå. Kurzweil programvare leser ikke bare programmert materiale høyt, men skannet materiale også.

maskinvare

Maskinvare som tilpasser datamaskiner for bruk av barn med CP har enhånds tastatur, tastatur med store taster, touch-skjermer, og "brytere". En bryter eller knapp brukes til å kontrollere datamaskinen og musen, som er lettere for barn med alvorlige CP symptomer. Det er til og med berøringsfrie brytere som aktiverer en mus ved hjelp av et videokamera og bevegelse, tilpasning til barnets individuelle bevegelser.

Datamaskiner for CP Pasienter

Et stort fremskritt i databehandling for de med CP er MyTobii P10, en øye-kontrollert datamaskin som kombinerer en 15-tommers skjerm, datamaskin og øye-styrt enhet til en bærbar enhet. Det kan monteres hvor som helst og kan bruke en elektrisk rullestol, batteri eller stikkontakt for en strømkilde. Den kan brukes av de med briller eller kontakter og arbeider i noen form for belysning. Ukontrollerte hodebevegelser påvirker ikke sin eye-tracking evne. Det er veldig enkelt å sette opp - bare følg en prikk i 10 sekunder og systemet leser og justerer for bevegelsene dine. Dette systemet er ikke billig, men kan være dekket av Medicare eller forsikring. Barn med alvorlig CP som aldri ville ha vært i stand til å bruke en datamaskin før kan oppleve en helt ny verden med MyTobii P10.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com