Håndvask trinn for Kids

July 17

Håndvask trinn for Kids


Infeksjoner og sykdommer er oftest overføres ved kontakt fra menneskehender. Det trenger ikke å være hånd-til-hånd kontakt, heller. Bakterier og virus kan overføre fra den ene hånden til et dørhåndtak eller lysbryter, og deretter overføre fra dette objektet på hånden til neste person som berører den. Foreldre kan bidra til å beskytte sine barn fra infeksjoner og sykdommer ved å lære dem den riktige måten å vaske hendene.

Begynn tidlig

Mange eksperter mener barn så unge som tre år er i stand til å forstå hvorfor håndvask er viktig. De fleste 3-år gamle barn også ha motoriske ferdigheter som kreves for å mestre de teknikker som er nødvendige for riktig håndvask. Lede ved eksempel. Barn elsker å imitere sine foreldre, så viser den riktige metoden for håndvask når det er riktig å gjøre det, for eksempel etter at barnet bruker toalettet, blåser nesen eller før du spiser et måltid.

Håndvask Method

Gi en trygg trinn krakk for barn som er for små til å nå vasken uten hjelp. Vis barnet hvordan du slår på vannet. Sørg for at de forstår hvordan du justerer vannet slik at det er varmt, men ikke for varmt til å være komfortabel. Vis barnet hvordan å bruke såpe til hendene. Demonstrere hvordan å gni hendene sammen, for å gni ryggen av hendene og mellom fingrene. La barnet til å gjøre det for seg selv og observere for å sørge for at hun gjør en grundig jobb. Vis barnet hvordan å skylle såpe helt av hendene under rennende vann. Vis henne hvordan du slår av vannet og tørk hendene.

Når barnet ikke kan vaske

Ifølge Centers for Disease Control (CDC), amerikanske skolebarn tape mer enn 164 millioner skoledager hvert år på grunn av sykdom. CDC mener at antallet kan reduseres betraktelig hvis barn rett og slett vasket hendene på en jevnlig basis. Noen ganger er det ikke mulig for et barn å vaske hendene når hun trenger det. Såpe og vann kan ikke være tilgjengelig. I slike tilfeller anbefaler CDC la barn bruke en alkohol-basert gel å vaske hendene. Lær barnet ditt å plassere en liten mengde gel på håndflaten og deretter gni hendene sammen og pass på å få gel på ryggen av hendene, mellom fingrene og på håndleddene. Tren barnet til å fortsette å gni gel på hendene før hendene er tørre.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com