Urter å redusere angst under svangerskapet

July 16
Urter å redusere angst under svangerskapet

Under graviditet, kan hormonelle svingninger og de fysiske endringer i kroppen og kvinnens miljø påvirker trivsel og føre til angst. Dessverre kan beroligende og angstdempende legemidler som brukes trygt før eller etter graviditet være farlig under noen graviditet trimester. Herbal produkter har vært brukt i århundrer for å behandle angst, og noen kan trygt brukes sammen med medisinsk tilsyn under svangerskapet.

Pasjonsblomst

En mindre kjent urt studert for å behandle angst er pasjonsblomst, fra Passiflora tropisk frukt. Ifølge den tyske Commission E, vises pasjonsblomst mer effektiv og sikrere enn en ledende antidepressant, oxazepam, som brukes for angst. Den flytende ekstrakt av blomsten er den mest vanlig anvendte formulering. Imidlertid kan pasjonsblomst være muligens usikre under graviditet ved inntak, ifølge den amerikanske Graviditet Association, så utvortes bruk kan betraktes som et tryggere alternativ.

Sitronbalsam

Sitronmelisse, en anti-infeksiøs og beroligende urt, er et kjent stemning heis og beroligende middel, ifølge New York University Langone Medical Center. Knuse bladene utgivelser sitron olje for aktuell gnir og innånding. Tørkede blader kan gjennomsyret av varmt vann til te. Andre sitron urt kilder, inkludert verbena, har vært brukt på samme måte, men er mindre studert enn sitronmelisse for angst.

Avena Savita

Selv om de fleste ofte forbundet med behandling av utslett, har Avena savita mer utbredt anvendelse enn bare utvortes bruk. Kjent ofte som havre eller havre halm, er Avena trolig trygt under svangerskapet, og har blitt anerkjent av den tyske Commission E som et beroligende middel for nervene. Havre masker, bad, soaks eller lotion påføres lokalt kan redusere angst symptomer og tilknyttede symptomer, inkludert rastløshet og hodepine.

kamille

Selv om tysk kamille har nok bevis til å støtte effektivitet eller sikkerhet, er bruken anekdotisk trygt for å redusere angst og søvnløshet, ifølge NaturalMed Database. Dens høye nivåer av kalsium og magnesium også lette hevelse, som kan oppstå under svangerskapet og kan forverre eksisterende angst og ubehag.

Herbal Bruk advarsler

Selv om europeiske data fra den tyske Commission E og lignende arbeidsgrupper støtter bruk av rene urtepreparater som medisinsk behandling, produktene markedsført og tilgjengelig i USA er ikke underlagt tilsyn av Food and Drug Administration. Ingen mengder urter er standardiserte eller bekreftet, og deres sanne innhold og sikkerhet er også ukjent.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com