Lett å følge dietter for Athletic Teens

January 19

Lett å følge dietter for Athletic Teens


Tenårene er en ideell tid å få en etappe opp på å bygge en sunn livsstil. Tenåringer er ofte bare å begynne å forberede noen av sine måltider og ta egne avgjørelser om hva du skal spise. Selv om noen tenåringer kan diett for å gå ned i vekt, er det også viktig å utvikle en måte å spise som gjør kroppen din fungerer godt. Athletic tenåringer bør følge nøye med på deres ernæringsmessige vaner som de vil være sterkere midler til sine lag hvis de er i optimal helse. Slanking tenåringer skal arbeide med foreldre eller en ernæringsfysiolog for å sørge for at de får alle de næringsstoffene de trenger på hvilken plan de velger.

Atkins

Dr. Atkins dietten har vært populært siden 1970-tallet og er ofte tenkt på som en ekstremist plan. Men det er sannheten til stiftelsen av dietten, og, hvis de følges riktig, kan dieters nå sine mål. Den store forutsetningen av Atkins dietten er en begrensning av karbohydrater og enkle sukkerarter. Kosten fokus på forbruk av protein og råvarer. Denne dietten er lett å følge, så det er ingen å telle kalorier eller fett. Foods er enten akseptabelt eller ikke på Atkins plan. Idrettsutøvere bør være forsiktig med å sørge for at de er forbruker matvarer som vil forsyne dem med energi som mange idrettsutøvere stole på "Carbo-loading" å komme gjennom lange hendelser.

calorie Counting

Begrense kalorier kan være irriterende, men det er ikke vanskelig så lenge du er villig til å holde oversikt over hva du har spist. Det tar litt praksis, men etter noen uker, kan hvem som helst gjøre en solid beregning av hvor mange kalorier som forbrukes. Denne dietten er et spørsmål om matematikk. Du trenger å konsumere riktig mengde kalorier for kroppen din for å gi det akkurat nok drivstoff. Det er viktig å arbeide med en lege / ernæringsfysiolog for å bestemme hvor mange kalorier du trenger for å opprettholde helse. Over begrensende kan påvirke vekst og føre til underernæring. Ved å over-begrensende, kan du ende opp med å miste vekt, men å skade kroppen din i det lange kjøre.Personalet mengden kalorier du trenger er også bestemt av mengden av aktiviteter du deltar i. En inaktiv tenåringer trenger 1600 kalorier, men det samme tenåringer kan trenge noen ekstra hundre hvis de kjører flere miles hver day.In slutten, hvis du spiser den mengden kalorier kroppen din trenger, og opprettholde en aktiv livsstil, vil du bli / være passe.

Gluten / Dairy / Sugar Free

Alles kroppen reagerer forskjellig på visse matvarer. Det er viktig å vite hvordan matvarer gjør at du føler. Hvis du er ellers frisk, men føler seg svak etter å ha spist lunsj hver dag, kan det være lurt å undersøke bestemte matvarer du spiser. Noen mennesker føler seg tynget av brød. Andre har en vanskelig tid å fordøye melkeprodukter. Andre likevel finne at sukker gjør dem svært sliten. Hvis du har en ekstrem reaksjon, er det lurt å få testet for allergies.Regardless av noen offisielle allergi eller intoleranse, vurdere å gi opp en mulig gjerningsperson for helsen. Noen idrettsutøvere opplever at de fungerer bedre uten for mye sukker. Andre kan trene hardere ved å bytte fra skummet melk til mandel melk. Prøv denne dietten plan ved å eliminere ett element fra kosten din i flere uker. Hold en logg over hvordan du føler deg, og hvis du føler deg bedre uten dette elementet, holde den ut av magen din. Unngå mat som ikke reagerer godt i våre systemer kan bidra til å holde oss sunne og friske.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com