Stabilitet ballen tilbake Strekker

July 30
Stabilitet ballen tilbake Strekker

Oversikt

Dine ryggmusklene utføre to primære formål: å gi trekkraft i alle plan av bevegelse, samt å stabilisere og utvide ryggraden. For å strekke et gitt muskel, må man forlenge den, utfører den motstående bevegelse til hva muskelen som normalt utfører. I dette tilfellet betyr det at rygg fleksjon pluss skulder bortføring og fleksjon. Hold hver statisk strekk i ca 30 sekunder. Ikke skyv strekninger til det punktet av smerte. Fokuser på å puste normalt gjennom hver strekning.

trunk fleksjon

Trunk fleksjon er stabiliteten ball versjon av standarden katt strekningen. Drapere selv, magen ned, over en stabilitet ball, slik at den støtter ryggsøylen. Slapp helt, la deg selv synke frem over ballen til du kjenner at det strekker i hele ryggen.

Lat Stretch

Din latissimus dorsi utvide og bortføre armene på skuldrene. Tenk deg å trekke tilbake eller ned på noe foran eller over deg, henholdsvis, med et bredt eller smalt grep. Du kan sette stabiliteten ballens wont å rulle til god bruk for denne strekningen.

Knele foran stabiliteten ball. Plasser begge hendene på ballen, håndflatene ned, og gå hendene langs ball, rulle den vekk fra deg. Lene seg fremover fra hoftene som du gjør dette, som om du skulle kowtowing til ballen, til du kjenner at det strekker i armhulene.

Lavere tilbake Stretch

Stabiliteten ball gir ekstra støtte i denne varianten av den klassiske liggende lavere tilbake strekningen. Begynn med å ligge på gulvet, med forsiden opp, med hælene hviler på toppen av stabilitet ball. Tegn begge knærne inn mot brystet, slik at kontakten av hælene på stabilitet ballen rulle den mot deg, støtte bena, til du føler en strekk i korsryggen.

bekken~~POS=TRUNC Circles

Bekken sirkler er en dynamisk korsryggen strekningen. I stedet for å holde denne strekningen i 30 sekunder, fokusere på å gjøre glatte, avslappede bevegelser og gi slipp på noen spenning i korsryggen.

Sett deg ned på stabilitet ball, føttene plantet flatt på gulvet, bredde hip hverandre. Plasser begge hendene bak hodet og la albuene til å blusse ut. Fokus på å sitte rett opp med god holdning, elongating ryggraden og åpne brystet. Flytt hoftene i en langsom, klokken sirkel tre ganger, og gjenta tre ganger går mot klokken.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com