Inner Ear & amp; yoga Balance

March 26
Inner Ear & amp; yoga Balance

Det indre øret hjelper fortelle kroppen den retningen det går i. Det fungerer med syn og andre signaler som lar kroppen vet hvor det er, og disse alle påvirke balansen. Yoga kan være forbundet med det indre øret og balanse på to måter: det indre øret kan påvirke balansen i en yoga klasse og yoga synes å dra nytte indre øret balanse problemer.

Inner Ear påvirker din praksis

Mange yoga innebærer balansering. Du må kanskje balansere på armene eller på ett ben. Men hvis du har en indre øret problem, kan det kaste av saldoen, påvirker din evne til å utføre disse typer positurer. I tillegg har mange positurer bevege kroppen i unormale stillinger. Når du plutselig bevege hodet i en annen retning enn kroppen din er slått eller snu hodet opp raskt, trenger hjernen din til å finne ut hvilken vei du skal. Hvis du slår hodet for fort, kan det påvirke din balanse. Å gjøre langsomme bevegelser og med fokus på plasseringen av kroppen din kan hjelpe.

Tilpasse den Yoga Session

Når du har en indre øret balanse problem, bør du tilpasse og tilpasse hver klasse til å passe dine behov for den dagen. Generelt fokusere på et enkelt punkt, som en ikke-bevegelig flekk på veggen, eller fokusere på den delen av kroppen berører gulvet. Også ta langsomme åndedrag, unngå å bevege hodet for mye eller for fort og holde på en vegg for balanse. Stol på rekvisitter som blokker; for eksempel plassere en kloss under hodet i en fremover sving for å støtte den og holde den fra å flytte. Diskutere eventuelle bekymringer du måtte ha med din yoga lærer - de vil hjelpe deg med justeringer, slik at du kan føle deg trygg på å bevege seg gjennom positurer.

Identifisere balanseproblemer

En yogatime råder deg til å ta hensyn til din holdning og balanse, som kan hjelpe deg med å identifisere balanse og feiljusteringsproblemer som følge av en indre øret problem. I tillegg kan en yoga klasse hjelpe deg å forbedre din balanse over tid. For eksempel kan du utføre en balanse posere som Etterkom posere med øynene lukket; i stedet for å overkompensere på synet, dette vil tillate andre deler av hjernen som er involvert i balanse for å komme inn i bildet.

Bruk Visse Poses og klasser

Visse yoga kan forbedre balansen hvis du har en indre øret problem. Start med jording utgjør like Mountain positur og Corpse positur. Praksis balanse utgjør som treet positur mens du holder på noe stødig. Andre gunstige positurer inkluderer Bridge positur og andre som åpner brystet, og de som tøyer musklene dine liker Staff positur og ligger nede Big Toe positur. Den Vestibulær Disorders Association forklarer at visse yoga stiler er bedre enn andre når du har en balanse lidelse. Den bemerker at yoga klasser som strømmer fra en pose til den neste, slik som Vinyasa og Bikram, er ikke den rette typen. I stedet anbefaler Iyengar yoga, som har et sterkt fokus på form.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com