Hvordan lage din egen keramiske krus Overganger

April 8

Hvordan lage din egen keramiske krus Overganger


Lage dine egne overføringer for keramiske krus gir deg muligheten til å lage personlige gaver for kontoret eller for andre mennesker i livet ditt som ville nyte dem. Disse overføringene kan lages med letthet og brukes på keramiske krus via varme. De er fast og langvarig, noe som gjør den tilpassede kreasjoner de som vil vare i flere bruksområder.

Bruksanvisning

1 Plasser et ark med overføring papir, med ansiktet ned, inn i skriverens papirkassett. Slå på skriveren.

2 Finn et bilde du ønsker å slå inn en overgang for keramiske krus på datamaskinen. Du kan også opprette en hilsen hjelp av datamaskinens maling eller bildebehandlingsprogram. Ta deg god tid med dette arbeidet og bruke din egen kreativitet eller smak for å finne det du liker.

3 Endre størrelsen på bildet skal være om lag 3 inches høy med 3 inches bred i lakken eller bildebehandlingsprogram. Om nødvendig, bruk en Windows innfødt program som MS Paint. Dette sikrer at bildet ikke blir for stor eller for liten for krus.

4 Skriv ut bildet på overføringspapir. Overføringen papir må legges inn i skriveren med filmy siden av den vender nedover. Dette er den siden der bildet er overholdt krus eller et annet objekt. La papiret sitter, vender opp, i ca 2 minutter. Dette sikrer at blekket fra skriveren har tørket på overføringsarket.

5 Skjær utformingen av arket nøye. Det må skjæres ned til å være liten nok til å passe over overflaten av det keramiske krus.

Hint

  • Skrelle av tynn plastfilm fra overføringspapiret design. Dette utsetter design på klebepapir. Trykk denne klissete papiret forsiktig på overflaten av den keramiske krus. Sørg for å ha en stødig hånd og ikke å plassere den i en skjev stilling som dette vil ødelegge hele overføringsarket. Anvende en varmluft-tørker omtrent 2 inches fra overflaten av baksiden av overføringen. Gjør dette i 2 minutter. Skrelle bort overføring backing nøye for å avdekke frisk design. Unngå å ta den i 30 minutter.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com