Natural Cures for Hyperventilering Angst

March 6

Hyperventilering er en tilstand som ofte forekommer som et resultat av en angstlidelse. Selv om mange mennesker som lider av angst lidelser behandler sine forhold med medisiner og / eller terapi, er det også mulig å få en hånd på noen av de store angst kilder fra hjemmet. En begrenset form av adferdsterapi er en av de mest vanlige måtene å behandle angstlidelser som kan føre til hyperventilasjon. I tillegg kan et sunt kosthold, mosjon og en rolig hjemmemiljø bidra til å gjenopprette følelsesmessig likevekt.

Grunnleggende

Når vi er spent eller nervøs om noe, er det vanlig å begynne å puste raskere og hardere ubevisst. Når denne tendensen blir alvorlig, kan det hende du føler at du ikke kan puste. Denne tilstanden er kjent som hyperventilering. I tillegg til kortpustethet, kan du ha brystsmerter, klamme hender og en forhøyet puls. Siden disse symptomene kan også indikere mer alvorlig lidelse, bør du gå til lege hvis du har disse symptomene. I mellomtiden kan du prøve noen enkle hjem metoder for å lindre angst.

Behavioral Therapy

Du bør bare øve intense atferdsterapi under tilsyn av en psykolog eller lisensiert terapeut. Men gjerne prøve mer moderate atferdsterapi tilnærminger hjemme. I atferdsterapi, sikter du til å konfrontere kildene til angst. Tenk på hva forholdene vanligvis føre til anfall av hyperventilering. Er det noe på jobb eller skole? Kanskje du har en frykt om noe. En atferdsterapi tilnærming er å møte dine bekymringer hodet på. Ikke viker unna dem, men heller konfrontere frykten inntil de ikke lenger skremme deg.

En annen teknikk er å erstatte en oppførsel med hverandre. Snarere enn å la dine bekymringer kjøre deg til en tilstand av hyperventilering, ta en tur når du føler deg spesielt engstelig. Sport, spill, matlaging, lese og se filmer er bare noen aktiviteter som kan bidra til å forsinke utbruddet av en angst angrep. Over tid vil du forhåpentligvis lære å kontrollere angst helt.

friske Hjem

Søvnmangel, sult, et usunt kosthold, mangel på mosjon og et rotete hus kan alle legge til eller føre til angst. Prøv å få 30 minutter med kardiovaskulær trening (f.eks gange eller jogging) fire til fem ganger i uken. Også koker mat hjemme i sunne oljer som olivenolje og mål i åtte timer søvn en natt.

Som du ta skritt for å bedre søvnmønster, spisevaner og aktivitetsnivå, tenke på måter å gjøre hjemmet ditt mer innbydende. Noen mennesker kan liker å ta bad, mens andre vil nyte videospill eller en lun film. Eksperimenter med ulike aktiviteter for å se hvilke som roe deg. Jo mer rolig sinn er, jo mindre sannsynlig at små bekymringer vil bli store bekymringer og kilder til hyperventilering.

Hyperventilering

Hvis du opplever hyperventilering, sitte opp og lukke øynene. Pust dypt og telle i hodet 10-1 bakover. Så puster. Fortsett denne prosessen til du føler deg mer avslappet og puste støtteben.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com