Fordelene med linfrø olje med eller uten Lignans

January 30

Linfrøolje har vært brukt gjennom historien for sin helsemessige fordeler, skriver Carol og David Schiller i "aromaterapi oljer. En komplett guide" Oljen ekstraheres fra linfrø og kan anvendes på huden eller svelges. Linfrøolje blir lett harsk, så hold den i kjøleskapet for å hjelpe det vare lenger. Lignans i linfrø er kjemikalier med østrogen-lignende egenskaper som kan forebygge kreft, ifølge University of Maryland Medical Center, eller UMMC. Mens linfrø inneholder lignans, gjør linfrøolje ikke; slik at det ikke har de samme fordelene som linfrø.

Omega 3

Linfrøolje er full av alfa-linolensyre type omega-3 fettsyrer. ALA i linfrø oljer er tenkt å forbedre hjernen din helse og redusere sjansene for å utvikle hjertesykdom ved å redusere kolesterol og blodtrykk, forbedre helsen til blodårene, redusere betennelse, fremme en vanlig hjerteslag og forårsaker andre tilknyttede fordeler, ifølge til University of Maryland Medical Center. Men ikke all forskning støtter disse påstandene, og en flere studier tyder på at EPA og DHA typer omega-3, som finnes i fisk, er bedre brukes av kroppen for sine helsemessige fordeler, påpeker UMMC.

Omega-6

The American Heart Association sier at i likhet med omega-3, omega-6 fettsyrer fordel hjertet og hjernen. AHA erkjenner at mange helseeksperter mener omega-6 fettsyrer føre til betennelse i kroppen som fører til hjerteproblemer. Likevel avviser AHA denne påstanden, sier at det ikke er støttet opp av forskning. Organisasjonen siterte forskning som viser at deltakerne som spiste omega-6 fettsyrer ikke har økt sjansene for hjertesykdom.

andre fordeler

Sammen med omega fettsyrer som finnes i den, inneholder linfrø olje en rekke ekstra næringsstoffer. Denne oljen inneholder lecitin, alle typer av essensielle aminosyrer og en overflod av spormineraler, ifølge Carol og David Schiller. De forklarer at oljen, som har antiseptiske egenskaper, kan redusere betennelser og hjelpe fordøyelsessystemet. Når den brukes på huden, kan linfrøolje lindre eksem, brannsår og psoriasis, skriver Nerys Purchon i "The Essential Natural Health Bibelen."


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com