Hvordan unngå forkjølelse ved å bruke timian og oregano olje

April 28

Hvordan unngå forkjølelse ved å bruke timian og oregano olje


Timian olje og oregano olje er hentet fra naturlige urter med samme navn. De har blitt brukt i århundrer i naturlig medisin for å helbrede alt fra tannpine til soppinfeksjoner, og gi lindring til stikk og insektbitt. Et annet område hvor timian og oregano olje er en helbredende hjelp er respiratoriske plager. Antiseptisk og antivirale egenskaper i oljen, så vel som naturlige flavonoider, bidra til å øke kroppens immunsystem samt beskytte den fra å utvikle en kald.

Bruksanvisning

1 Velg en naturlig timian og / eller oregano olje fra en pålitelig kilde. Naturlig helsekostbutikker eller en anerkjente online forhandler bør ha et kvalitetsprodukt.

2 Hell en 10 oz. glass juice eller vann. En lettere juice som eple eller tranebær vil bli mindre syrlig på magen.

3 Tilsett 3 dråper timian eller oregano olje. Det er best å ikke blande de to oljer, men velger en og stokk med at olje til de innledende behandlinger.

4 Drikk olje og juice eller vann-blanding to ganger om dagen. Fortsett denne behandlingen i 15 dager, og deretter ta 15 dager fri.

Hint

  • Hvis du vil bruke oregano eller timian olje som en aktuell salve, bland 3 dråper med 1 ss. oliven olje. Gni det på tannkjøttet eller tilsett olivenolje blandingen til en liten slurk vann og skylle munnen med det. Dette beskytter også fra en sår hals. For å gjøre smaken av oljene mer spiselig, tilsett 1 ss. honning eller lønnesirup før varen legges i vann eller juice. Timian og oregano olje er også tilgjengelig i kapselform fra et apotek eller helsekostbutikk.
  • Ikke bruk disse oljene Hvis du er gravid eller har høyt blodtrykk. Hvis du er under omsorg av en lege eller på noen medisiner, søke råd fra helsepersonell før du begynner olje bruk. Ren oregano eller timian olje kan være etsende for huden. Utvis alltid forsiktighet når du legger den til en drink eller en annen olje. Aldri konsumere ren timian eller oregano olje uten først å fortynne det.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com