Tilbake contortion Strekker

March 5
Tilbake contortion Strekker

Det er mange måter å strekke baksiden. En rekke yoga vil bidra til å åpne forskjellige steder langs ryggraden, slik at du føler deg bedre og stå høyere. Når du beveger deg raskt, hopper kroppen til de steder som er lett å flytte, så det er viktig å bevege kroppen sakte og bevisst for å strekke de stedene som føler immobile.

Cat-Cow

Før du prøver vanskeligere contortions, la ryggen varme opp ved å gjøre en enkel cat-ku trening. Kom til alle fire, med hånden og knær på bakken. Juster skuldrene enn håndleddet og hoftene enn knærne. Som du inhalerer, trykker magen ned, løft brystet og stirre opp. La din skulder å slappe av, som om de var å rulle nedover ryggen. Dette er ku positur. På utpust kommer inn katten ved å la den tilbake rulle opp som en redd katt, mens du tar vare på haken til brystet og trekker magemusklene i. Gjenta disse to utgjør flere tid, slik at kroppen din hovdyr med hver puste.

Bro- SETU Bandha Sarvangasana

Bridge positur er en begynnelse tilbake contortion at smerter hele ryggraden. Til å begynne, ligge med ryggen flatt på gulvet. Bøy knærne, plasserer føttene flatt på bakken, parallelt med hverandre, med hælene så nær bunnen som du kan få dem. La armene hvile på dine sider. Som du puster ut, skyver føttene i gulvet, løfte hoftene opp i luften. Den nedre del av ryggen begynner å bue opp. Hold skyve, la buen strekker seg inn i øvre ryggraden. For å løfte opp høyere, gå hendene og skuldrene under deg og presse dem ned i bakken.

Camel-Ustrasana

Tilbake contortion Strekker

Camel utgjøre også buer hele ryggen, men fokuserer mer på hardt for å nå øvre del av ryggen. For å komme inn i kamel stå på knærne og plasser hendene, fingrene ned på korsryggen. Ved hjelp av hendene som støtte, trekk albuene og deretter skulderbladene mot hverandre. Se mot taket og begynner overordnede ryggen. Som du bue, presse hoftene fremover, slik at de holder seg over knærne, vil dette holde buen pasninger tilbake, heller enn å hoppe rett inn i korsryggen. For en mer avansert versjon, når du lener deg tilbake, la hendene kommer til hælene og øke buen. Returner hendene til nedre del av ryggen for støtte før stiger.

sittende Twist

Tilbake contortion Strekker

Enhver tilbake contortion sekvens må omfatte en positur å vri ryggraden samt bue den. I sittende vri, la bena krysse over hverandre som vist. Pust inn og nå de armene rett over hodet. Som du puster lavere armene og skyv venstre albue av kneet vridning mot baksiden hånden. Hold for flere åndedrag. forlenge gjennom baksiden som du puster inn og vri lenger som du puster ut. Bytt sider.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com