Slik Spot høyt blodtrykk symptomer

October 23

Slik Spot høyt blodtrykk symptomer


Hvis du tror du kan ha høyt blodtrykk symptomer er du ikke alene. Ifølge American Heart Association omtrent 74 millioner mennesker i USA over en alder av 20 har høyt blodtrykk. Studier viser at den samlede dødeligheten forårsaket av høyt blodtrykk er over 18% av befolkningen, og eren. Her er tegnene du bør se etter hvis du tror du kan ha høye bloodpressure symptomer.

Bruksanvisning

1 Se etter pounding i ørene, halsen eller brystet. Dette pounding kan være en indikasjon på at blodtrykket ditt er farlig høyt, og du bør oppsøke lege umiddelbart.

2 Se etter alvorlig hodepine, tretthet og / eller forvirring. Se å se om du har noen synsproblemer som følge av de ovennevnte som dette kan være en indikasjon på at du har høyt blodtrykk.

3 Se deg selv for å se om du har en uregelmessig hjerterytme. Ta pulsen på halsen. Jo nærmere du er til hjertet, jo lettere er det å fastslå. Legg merke til om pulsen er ikke en jevn rytme.

4 Se etter brystsmerter eller blod i urinen. Brystsmerter kan også være et tegn på et hjerteinfarkt så vier spesiell oppmerksomhet og få legehjelp umiddelbart.

5 Se etter oppkast eller kvalme. Hvis du merker noen av de ovennevnte tegn på høyt blodtrykk bør du ha blodtrykket kontrolleres umiddelbart. Bedre ennå, kjøpe en hjemme blodtrykksmåler eller besøk ditt lokale apotek og bruke sine gratis blodtrykk tester.

Hint

  • Har blodtrykket kontrolleres jevnlig. Vanligvis hypertensjon anses å være en "silent killer" fordi symptomene ikke vises før tilstanden har kommet.
  • Gå til legen din og få en formell diagnose.
  • Oppsøk lege umiddelbart dersom symptomene dine forverres eller hvis du føler at dine symptomer kan være livstruende.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com