Hvor mange kalorier vil 200 situps Burn?

March 16
Hvor mange kalorier vil 200 situps Burn?

Situps er en enkel øvelse for å legge til noen trening diett. Denne øvelsen styrker din kjerne og spiller en rolle i din generelle form, men det er ikke en rask måte å forbrenne kalorier. I motsetning til cardio øvelser, styrke-øvelser brenne kalorier sakte og deres sjef Hensikten er å styrke musklene. Selv om du er i stand til å utføre 200 situps, vil kaloriforbrenningen være lavere enn andre aktiviteter.

En lav Burn

De fleste er ikke i stand til å utføre 200 sammenhengende situps. Hvis treningen mål inkluderer å utføre 200 situps, er det fornuftig å forsøke dem i 10 sett med 20 reps. Den hastigheten som du forbrenner kalorier i løpet av denne øvelsen er avhengig av tempo. Hvis du gjennomsnittlig et moderat tempo i tre sekunder per rep, kan du utføre 20 situps i 60 sekunder. På denne prisen, vil du fullføre 200 situps i 10 minutter. HealthStatus bemerker en 140-pound person forbrenner 47 kalorier i løpet av 10 minutter med moderat intensitet situps.

Kjører Leaves Situps i støvet

Hvis du ikke er kjent med den hastigheten som ulike øvelser brenne kalorier, er det lett å tenke 47 kalorier i 10 minutter er en effektiv kalori brenne. Denne raten er imidlertid meget lav. Cardio øvelser, som er medvirkende i vekttap og vedlikehold av en sunn kropp, brenne kalorier mye raskere. I 10 minutter å kjøre 6 km / h, for eksempel en 140-pound person forbrenner 106 kalorier. Mens det er vanskelig å utføre situps for en betydelig lengde, er det lettere å kjøre i 30 eller 60 minutter.

Ikke Ignorer Situps

Til tross for den lave kaloriforbrenningen av situps, har denne øvelsen flere fordeler. Det retter seg mot abs, men også styrker din obliques, hip flexors og en rekke muskler i bena. Styrke-øvelser kan forbedre styrke, balanse og fleksibilitet, og føre til lavere blodtrykk. Dedikasjon til øvelser som situps kan også øke stoffskiftet, noe som gjør denne øvelsen et verdifullt tillegg til noen vekt-tap workout.

Unngå Høy Rep Økter

Å kunne utføre 200 situps er ikke nødvendigvis et tegn på at du er i god fysisk form. Det kan faktisk være bevis du utfører øvelsen feil, noe som kan føre til muskel eller leddskader. The American Council on Exercise advarer mot høy-rep ab øvelser, og bemerker at hvis du er i stand til å komfortabelt utføre mer enn 25 sammenhengende reps, er sannsynligheten stor for at du utfører øvelsen feil. I stedet for å sikte for 200-rep trening, angi severdigheter på tre sett av mer enn 25 reps.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com