Hvordan bruke Hydrogenperoksid & Water for Ørevoks fjerning

November 15

Ørevoks er et naturlig forekommende stoff i ørene. Det er en klissete væske som skilles ut av ørevoks kjertler. Selv om det kan være en pinlig problem, er det faktisk godt å holde litt ørevoks i ørene. Det er kroppens naturlige forsvar mot insekter, skitt, bakterier og andre uønskede elementer, ved at det holder dem fra å bli for dypt inn i ørene. Men for mye ørevoks kan føre til problemer som spenner fra hørselstap til alvorlig øresmerter. Av denne grunn er det viktig å rense øregangen og til. Det er best å ha en lege rense ørene, men hvis du ikke har tid eller penger til å søke profesjonell hjelp med det, finnes det andre alternativer.

Bruksanvisning

1 Bland like deler vann og hydrogenperoksyd. Prøv å blande dem i hatten av flasken av hydrogen peroxide, for å begrense mengden av opprydding du må gjøre. Fylle hetten halvfullt med vann, og deretter fylle den resten av veien sammen med hydrogenperoksyd.

2 Klem tom øye dropper og plasser spissen i løsningen. Løsne grepet på øyet dropper. Løsningen vil automatisk suge opp i den dropper.

3 Bøy hodet sidelengs og sette tre dråper av løsningen i øret.

4 Vent en knitrende lyd å starte. Den knitrende lar deg vite at hydrogenperoksid løsne voks opp. La den knitrende gå på i fem sekunder.

5 Bøy hodet i motsatt retning for å la løsningen og voks dryppe ut av øregangen. Gjenta prosessen for det andre øret hvis det er nødvendig.

6 Gjør dette en gang i måneden. Det er mer effektivt enn å bruke bomullspinner fordi det eliminerer risikoen for å skyve voks lenger inn i øregangen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com