Serenity Prayer Gaver til tenåringer

March 10
Serenity Prayer Gaver til tenåringer

"Gud gi meg sinnsro til å godta de tingene jeg ikke kan forandre, mot til å forandre de ting jeg kan og visdom til å nå forskjellen." Best kjent for sin bruk i 12-trinns program, har denne enkle bønnen kjent som Serenity Prayer brakt trøst for millioner siden det først ble bedt av Reinhold Niebuhr i begynnelsen av 1940-tallet. Hvis du leter etter en omtenksom gave til en tenåring - spesielt en som sliter med avhengighet, depresjon eller angst - vurdere en Serenity Prayer gave.

Teddy Bears

De fleste tenåringsjenter - og i hemmelighet, mange tenårings gutta --love bamser. Serenity Prayer Bamser er allment tilgjengelig fra en rekke utsalgssteder og tjene som en kosete påminnelse for tenåringer til å stole på Gud med sine daglige kamper. Alternativt, hvis du er crafty typen, kan du kjøpe vanlig Teddy bear T-skjorter for tenåringens favoritt bamse og anvende Serenity Prayer av jern-on, applikasjon eller korssting. For større Bamse, kan du også bruke et lite barns T-skjorte.

Plakater

En tenåring rom er ikke en tenåring rom hvis veggene ikke er pusset med plakater. Du kan finne ro bønne plakater i et bredt spekter av kommersielle uttak, herunder religiøse bokhandlere, lokale kjøpesentre og nettbutikker. Det finnes et bredt utvalg av posters tilgjengelig, og noen steder kan du designe din egen plakat. Velg eller designe en plakat med et bilde som vil passe godt inn med de andre plakater i tenåringens rom.

Journals

Journalføring er anerkjent for sin terapeutiske fordeler for tenåringer. Å gi tenåringer et tidsskrift med Serenity Prayer på dekselet og oppmuntre dem til å skrive om sine erfaringer og følelser ned, hjelper dem til å fungere gjennom problemene de sliter med, mens minner dem om å ta en dag av gangen, endre det de kan og la ting gå når de ikke kan endre dem. Alternativt kan du gi din ungdoms en journal og bare skrive Serenity Prayer og en oppmuntrende notat i din egen håndskrift på innsiden av omslaget.

Smykker

De fleste tenåringer som smykker. Serenity Prayer har blitt pryder håndleddet band, armbånd, charms, dog tags, armbåndsur og andre former for smykker. Tenk på din ungdoms personlighet når du velger smykker med Serenity Prayer på den. Velg noe subtil. Formålet med Serenity Prayer smykker er å minne tenåringer til å endre hva de kan og til å godta hva de ikke kan endre, for ikke å fornærme dem ved å annonsere sine kamper til verden.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com