Virkningene av silikon for brystene

January 27

Virkningene av silikon for brystene


Den kosmetisk kirurgi industrien har gjort det enklere som noensinne å sveipe en drink fra Fountain of Youth. Men en slik forskjønnende teknikk - brystforstørrelse med silikon - utgjør en heftig pris, både med de innledende prosedyre kostnader og påfølgende vedlikehold og screening. Å ha en "boob job" er ikke en one-shot avtale. Ingen slik kirurgi er permanent, og potensielle bivirkninger kan gjøre prisen på skjønnhet ganske stygt på snill.

Forstyrrelser i Cancer Screening

Forskning har hittil ikke påvist noen kobling til silikon implantater og brystkreft. Det er imidlertid noen bekymring for at de væskefylte sekker kan vanskeliggjøre tolkningen av mammografi og slag kreft deteksjon og behandling. Mindre alvorlig, men reell risikopotensial, mammografi seg selv utgjør en risiko for silisium brudd, noe som vil kreve ytterligere kirurgi for å reparere.

Endring i brystvev

I sjeldne tilfeller kan silikonimplantater forårsake rislende og pucke av huden rundt brystene, noe som kan garantere fremtiden kosmetisk kirurgi. Noen kvinner rapporterer kapselkontraksjon, den medisinske definisjonen for herding av brystene. Det er forårsaket av dannelsen av fibrøst arrvev rundt silisium som immunsystemet aktiveres for å bekjempe en opplevd utenlandsk enhet. Ikke alle kvinner vil oppleve kapselkontraksjon, men det er en av de vanligste klagene fra de som har gjennomgått kosmetiske inngrepet.

pågå~~POS=TRUNC Maintainence

Den gjennomsnittlige holdbarheten av silisium brystimplantater er omtrent ti år - gi eller ta. Det er fordi endringer i hudens elastisitet, brystvev, og risikoen for brudd garanterer flere operasjoner for å opprettholde det estetiske utseendet. I motsetning til saltvann (saltvann) implantat alternativ, utett silikon brudd flyte rundt i kroppen og er ikke lett synlig. Derfor leger anbefaler periodiske MRIs, som er de eneste effektive tester for å påvise stoffet i kroppen, men kan ikke være dekket av tradisjonelle helseforsikring.

Vanskeligheter med amming

Silikonimplantater kan gjøre det vanskelig eller umulig å for mødre å amme sine babyer. Tilstopping av melkekanalene ved fødsel er ofte smertefullt og silikon kan gjøre problemet verre. I noen tilfeller kan en lege foreskrive medisiner for å tørke opp melkeproduksjonen for å unngå ubehag. Kvinne kan unngå potensielle amme komplikasjoner ved å forsinke brystforstørrelse operasjon før fertil er fullført.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com