Hvordan Kast asbestavfall

July 14

Hvordan Kast asbestavfall


Asbest, som brukes i alt fra ovn kanaler til gulvfliser, kan bryte ned til fibre som er 1200 ganger mindre enn en menneskelig hår og forårsake helseproblemer ved innånding. På grunn av dette, er trygt og riktig avhending viktig å sikre at sprøtt (solid materiale som har blitt brutt ned) asbest ikke utgjøre noen helsefare. Hvis du er i midten av en gjør-det-selv prosjekt hjemme og mistenker at du har asbestholdig materiale, kan du ta kontakt med en profesjonell eller lære å håndtere det selv.

Bruksanvisning

1 Identifiser materialet. Asbest viser seg først og fremst i materialer som er produsert før 1986. Den beste tiden for å finne ut om asbest er til stede er før du begynner å arbeide. Hvis du allerede har rusk å kastes, og du tror det kan inneholde asbest, har en profesjonell samle og teste den i en Environmental Protection Agency-godkjent laboratorium. Prøver å bryte ned produktene selv kan frigjøre fiber i luften. Det kan være nødvendig å bruke en tetningsmasse som festes til fibrene slik at de ikke kan være spredt eller å vikle materialet før de blir fjernet.

2 Kjøp riktig verneutstyr. Start med å få en høy effektivitet partikkelmaske (HEPA, dobbel patron), og ser for filtre som er kodet lilla. Regelmessig malerens masker eller åndedrettsvern vil ikke være nok til å holde ut fiber. Deretter trenger du flere par engangsdresser og asbest hansker. Hver gang en arbeidstaker forlater arbeidsområdet han eller hun må fjerne den gamle klær (unntatt HEPA), kast den i en forseglet asbest pose og endre til nye klær. Du finner detaljerte retningslinjer for arbeid slitasje på Occupational Safety and Health Administration hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

3 Sett materialer i de riktige beholdere. Avhengig av hvor mye asbest, kan du bruke plastposer (minst to) med forsegles festene som deretter forseglet igjen av duct tape eller 55-gallon trommer designet for sikker oppbevaring av asbest. Det er viktig at asbest pakkes for deponering våt å redusere mengden av bulk fiber som blir luftbårne. Alle beholdere må merkes med huseierens eller bygning eierens navn og adresse.

4 Kontakt deponi. Den sikreste måten å kvitte seg med asbest er ved å begrave den, så sørg for at det er et deponi tilgjengelig før du begynner å arbeide. Når du har fullført jobben, gi beskjed til deponi ikke mindre enn 24 timer før du planlegger å slippe av materialene. Hvis ditt materiale veie over statsregulerte grensen, må du fylle ut et Avfall forsendelse Record (WSR) og sende den til deponi. Når de har bestemt det faktiske beløpet matcher WSR, kan de ta ditt materiale. En kopi av skjemaet skal returneres til deg innen 35 dager etter levering.

Hint

  • Alle kjøretøy transport asbest må være tydelig merket.
  • Arbeidere som håndterer asbest må være utstyrt med en Public Health Notification innhentet gjennom OSHA.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com