Bivirkninger for kvinner som tar Flomax medisin

April 1

Flomax er et medikament godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for behandling av mannlige urin symptomer forårsaket av benign prostatahyperplasi hypertention (BPH), som er en forstørret prostata. FDA godkjenner ikke bruk av Flomax for kvinner. Noen helsepersonell kan anbefale Flomax for "off-label" bruk. Urinretensjon er en off-label bruk av Flomax for kvinner. Flomax er oppført som en kategori B medisiner for graviditet. Dette betyr at bivirkninger under graviditet er ukjent. Med unntak av bivirkninger som er spesifikke for den mannlige anatomi, bivirkninger av Flomax er felles for både menn og kvinner.

Effekt på blodtrykket

Produsenten av Flomax, Astellas Pharma, Inc., advarer Flomax brukere som et plutselig fall i blodtrykket kan oppstå spesielt etter første dose eller en endring i dose. Et fall i blodtrykket kan oppstå når du endrer posisjon som står etter å ha sittet eller sitter opp etter liggende. Du kan oppleve svimmelhet, følelse ør eller besvimelse.

allergiske reaksjoner

Tamsulosinhydroklorid er prinsippet ingrediens i Flomax. Inaktive ingrediensene er de sekundære komponenter, ifølge rxlist.com. Les etiketten før du tar medisinen. Personer med allergi mot disse ingrediensene kan oppleve et utslett, kløe og elveblest. Sjeldne, men alvorlige bivirkninger er hevelse i ansikt, tunge eller svelg og pustevansker.

Drug Interactions

Fortell din lege hvis du tar noen andre medisiner, reseptbelagte eller over-the-counter, før du tar Flomax. Flomax samhandler negativt med visse reseptbelagte medisiner. Warfarin (Coumadin) som hindrer blodproppdannelse, og cimetidin (Tagamet), som brukes til å behandle magesår, er to vanlig foreskrevne legemidler sitert på rxlist.com som kan forårsake uønskede interaksjoner hvis tatt med Flomax.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com