Liste over matvarer for alkalisk kosthold

June 6

Den alkalisk kosthold, noen ganger kalt alkalisk syre diett fokuserer på å spise mat som etterlater et alkalisk rester i kroppen. Disse består av friske grønnsaker, belgfrukter, nøtter, korn, røtter, knoller og en begrenset mengde frukt. Selv om det er klassifisert som en diett, er hensikten med et alkalisk kosthold ikke for å hjelpe deg å miste vekt - det er ment å bidra til å balansere den potensielle hydrogen (pH) i kroppen din og forbedre din generelle helse.

grønnsaker

Friske grønnsaker er en viktig del av et alkalisk kosthold. Det er ingen grense for hvor mye grønnsaker som du kan spise. Legg til følgende til måltidet plan: asparges, kål, gulrøtter, blomkål, selleri, grønne bønner, spinat, erter, salat, nepe greener, brokkoli, grønnkål, rosenkål, hvitløk, aubergine, squash, søtpoteter, agurker, sennep greener og belgfrukter.

Drikke, Fett og Protein

Drikke, frø, korn, nøtter, oljer og fett også kan bidra til å gjøre opp et alkalisk kosthold. Begrens drikke til friske grønnsaker og frukt juice, urtete, økologisk melk, grønn te, destillert vann, soyamelk, grønnsaksbuljong, ginseng te, mineralvann, mandel melk og sitron vann.

Mandler, solsikkefrø, gresskarfrø, linser, linfrø, sesamfrø, bokhvete og tempeh er kilder til protein du bør inkludere. Yoghurt er en annen kilde til protein akseptabelt, men forbruket av andre meieriprodukter bør begrenses på grunn av deres sukkerinnhold. Spis yoghurt som er lav-fett eller fett-fri.

Andre Alkanizing Foods

Andre matvarer som du har lov til å spise som en del av et alkalisk kosthold inkluderer hummus, tahini, hamp, avocado, oliven, kokosolje, hvete gress, bygg, sennep, kanel, ingefær, havsalt og alle urter. For et søtningsmiddel, kan Stevia anvendes i stedet for sukker. Kjøtt, egg og de fleste melkeprodukter er ikke anbefalt. For å oppleve alle fordelene med et alkalisk kosthold, det meste av maten du spiser skal være rå; spise mer salater å nyte grønnsaker i sin rå form. Til slutt, drikke åtte eller flere kopper destillert vann per dag.

frukt

I motsetning til de fleste dietter, frukter spille en liten rolle i den alkaliske dietten. Faktisk er det anbefalt at frukt ikke spises i overskudd, og at de bare brukes alene eller før et stort måltid; de bør aldri bli spist rett etter et stort måltid, fordi frukt har et naturlig høyt sukkerinnhold og blir surt når fordøyd.

Frukt som er akseptabelt som en del av et alkalisk kosthold er: epler, aprikoser, bær, kirsebær, grapefrukt, druer, kiwi, sitron, lime, mango, melon, appelsiner, pærer, ananas, tomater, datoer og rosiner.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com