L-tyrosin & amp; Parkinsons & # 039; s Disease

October 6
L-tyrosin & amp; Parkinsons & # 039; s Disease

Parkinsons sykdom, en degenerativ sykdom i sentralnervesystemet, det resulterer fra død av dopaminholdige celler i substantia nigra region av hjernen. Som på tidspunktet for offentliggjøring, kan Parkinsons sykdom ikke kan kureres. Medisiner kan bare gi lindring fra symptomene. L-tyrosin tilskudd kan være av terapeutisk fordel for en slik tilstand. Ta alltid kontakt med lege før du tar tyrosin supplement for Parkinsons sykdom.

L-tyrosin

L-tyrosin er det unødvendig aminosyre kroppen syntetiserer fra en annen aminosyre som kalles fenylalanin. Tyrosin er kroppens råstoff for å lage dopamin, et signalstoff mennesker med Parkinsons sykdom har tilstrekkelige mengder. Mat kilder til tyrosin inkludere fisk, Lima bønner, mandler, peanøtter, sesamfrø, gresskarfrø, hvetekim, havre, avokado, soyaprodukter, fjærkre, egg og meieriprodukter.

Forskning

En studie publisert i 1982 i "Life Sciences" indikerer at L-tyrosin kan hjelpe andre mennesker med Parkinsons sykdom. Forskere administrert 100 mg / kg av L-tyrosin til hver av de 23 pasienter med Parkinsons sykdom. Ifølge forskerne, lindrer L-tyrosin symptomer på Parkinsons sykdom ved å øke nivåene av dopamin i hjernen.

Kosthold

Mangel på tilstrekkelig proteiner i kosten kan føre til aminosyren mangel. Innlemming proteinrik mat i kostholdet ditt vil tillate kroppen til å produsere sin egen aminosyren tyrosin. En studie publisert i 1989 i "Neurology" indikerer at du kan forbedre virkningen av L-dopa og forbedre symptomer på Parkinsons sykdom ved å spise mat rik på proteiner. Ifølge forskere, bør proteininnholdet av frokost og lunsj være ekstremt lav. All dagens proteininntak bør være på middag. Denne kosten tilnærmingen er godt akseptert, men legen din bør avgjøre om det er den beste tilnærmingen for deg slik at du unngår mangler av protein og enkelte vitaminer og mineraler.

Behandling

En liten, langsiktig studie publisert i 1989 av den franske vitenskapsakademi funnet ut at L-tyrosin i en dose på 45 mg per pund av kroppsvekt hadde bedre kliniske resultater og bivirkninger enn L-dopa behandling hos personer med Parkinsons sykdom. Ifølge forskere, disse funnene er ennå ikke bekreftet. Alltid konsultere legen din før du tar L-tyrosin i stedet for eller i tillegg til L-dopa.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com