Epler og Vekttap

September 24

Epler og Vekttap


Et eple om dagen holder doktoren borte, blir det sagt. Og nå hører vi tre epler om dagen holde vekten unna. Dette er fordi epler er lave i kalorier og høy i fiber, med knapt noen fett og nesten ingen natrium. De er også fulle av antioksidanter, vitaminer og mineraler som øker vitalitet og energi. Enda viktigere enn at for dieter er det faktum at epler er deilig og tilfredsstillende.

Tre epler om dagen

Den amerikanske Apple Association rapporterer at Rio de Janeiro State University (Brasil) Forskerne konkluderte med at kvinner som spiste tre små epler en dag i en lav-kalori diett mistet mer vekt enn kvinner som ikke innlemme epler i deres kosthold. De tre-eple-en-dagers diett krever å spise et eple før hver av tre måltider. Ved hjelp av en rå eple i salaten eller med måltidet ser ut til å fungere bra også. Matlaging epler reduserer deres ernæringsmessige og fiberinnhold. En kopp hakket rå eple med hud har bare 65 kalorier uten fett. En middels eple veier inn på ca 110 kalorier.

Høy Fiber innhold

Fordi epler er høy i fiber, de hjelper du føler deg fornøyd og full for en lengre periode enn lav-fiber matvarer. Fiber faktisk utvider seg i magen, slik at mindre rom for andre matvarer. Når du føler deg full du spiser færre kalorier og mindre mengder. En middels eple, omtrent på størrelse med en tennisball, inneholder rundt fem gram fiber. Sammenlign dette med kli frokostblanding som har omtrent syv gram servering.

Lav i natrium

Senking natrium inntaket hjelper du slipper noe vann du beholde. Opptjent vann skaper oppblåsthet og vann vekt. Det er derfor epler, som har nesten ingen natrium, bidra til å forhindre vann vekt. De kan også hjelpe avgifte systemet som de skylle ut overflødig vann.

Høyt vanninnhold

Bare spise epler øker vanninntaket for dagen. Merkelig nok, ikke bare lav natrium, men vanninntaket selv reduserer væskeansamlinger. Dessuten kan folk som ikke tar i nok vann tror de er sultne og craving mer mat, når det de egentlig ønsker er hydrering. Høy vann matvarer som epler holde deg hydrert.

Lavt på glykemisk indeks

På en skala fra null til 100, epler har en lav glykemisk indeks på 35. "GI" rangerer karbohydrater, noe som gir høyere verdier til mat som øker blodsukkeret raskest. Når blodsukkeret stiger, produserer kroppen insulin, og dermed øke sult. Dette kan være grunnen til at høy glykemisk mat utløse krav for mer karbohydrater, som nevnt i ordtaket "sukker samtaler til sukker." Også ifølge ernæring Data økt insulin "bringer blodsukkeret ned igjen, først og fremst ved å konvertere det overskytende sukker til lagret fett." Men når du spiser eplet, skrell og alt, fiber bremser økning i blodsukkeret. Det er ikke sant av eplejuice eller eplemos. Så sørg for å spise hver bit av eplet, men kjernen, og blodsukkeret og vekten vil samarbeide.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com