Er Running den beste øvelsen for å miste vekt?

May 30
Er Running den beste øvelsen for å miste vekt?

Hvis du spør hundre forskjellige eksperter som er den beste øvelsen for å miste vekt, kan du få hundre forskjellige svar. Oregon-baserte fitness trener Ben Cohn bemerker at dette er fordi den "beste" øvelsen vil avhenge av en persons mål, smak og kondisjon. Løping er sikkert en populær form for vekttap øvelsen, men bare du kan avgjøre om det er det beste for deg.

Løping er Cardiovascular

Løping, som svømming og sykling, er en kardiovaskulær trening. Dette betyr at den skyver på kroppens puls over tid, i stedet for å bygge muskler gjennom styrketrening. I forhold til motstand treningsøkter, hjerte-øvelser brenne flere kalorier per time. For eksempel HealthStatus.com rapporterer at en time med moderat løping brenner halvparten igjen så mange kalorier som en time med kraftig vektløfting. Ved denne beregningen, kjører er overlegen som en øvelse for vekttap enn de fleste, om ikke alle, motstand treningsøkter.

kalori Burn

Når det gjelder regnestykket av vekttap, kalorier forbrent er en populær beregning for hvor øvelsen er konge. En 150 pund person kjører på et moderat tempo vil brenne ca 684 kalorier per time. Den samme personen sykle for samme tid på samme innsats ville brenne bare 550 kalorier. Langrenn, ville han brenne 774. Når det gjelder kalorier brent, kjører er ikke den beste øvelsen for å miste vekt, men det scorer i midten av ledelsen pack. Nå hvis du legger inn intervalltrening eller kjører på myke eller våt sand, så caloric brenne for løpere ville være mye høyere. Men ikke alle har tilgang til en strand, de er heller ikke plass nok til å engasjere seg i den kraften som trengs for intervalltrening.

Påvirkning

Dr. Mehmet Oz og Michale Roizen, forfatterne av "du: Brukerveiledning," rapporterer at langdistanse løping kan forårsake varig skade på hofter og knær. Den gjentatte bevegelser slites ned leddene, aldring dem tidlig. Oz og Roizen gjør oppmerksom på at dette ikke er mye av en bekymring for casual løpere, men er et problem for maratonløpere og triatlon. På grunn av dette, er ikke kjører like god øvelse for vekttap som lavere effekt aktiviteter som svømming eller innendørs sykling. På grunn av den ekstra belastningen mange overvektige mennesker legger på sine skjøter, kan dette hensynet være viktigere enn noen andre.

Sikkerhet

Cohn anbefaler at du kjører utendørs er farligere enn mange andre cardio alternativer. Løpere risikere å bli påkjørt av en bil, som lider heteslag og selv blir angrepet mens på stien. Hvis en løper lider en skade, kan han være litt avstand fra hjelp. Sammenlignet med svømming i en veiledet bassenget eller en gruppe aerobic klasse, løping er betydelig mer farlig. Cohn gjør oppmerksom på at mange av risikoene for driften kan reduseres ved å kjøre innendørs på en tredemølle. Men det er ikke den beste vekttap øvelsen fra et sikkerhetsmessig synspunkt.

bærekraft

En annen beregning som trener er best er å måle hvor lenge noen kan fortsette å gjøre det før alder eller helse gjør det en motgang. Yoga instruktør Kerry Collette gjør en spesialitet å hjelpe sine senior studenter forblir aktive. Ifølge Kerry, noen av hennes eldre er opp til en tidsplan for jogging eller løping. For å miste vekt som vi går videre i år, gå eller vann aerobic er to eksempler på bedre øvelser.

Er Running den beste øvelsen for å miste vekt?

Selv kjører er en populær og effektiv vekttap øvelsen, er det langt fra den beste øvelsen tilgjengelig for å miste vekt. Det beste du kan si er at det er markant bedre enn mange andre treningsformer, men fortsatt dårligere enn andre.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com