Slik Lavere surhet i kroppen

February 2

Menneskekroppen består av omtrent 70 prosent vann, i henhold til Trans4mind.com. I denne store mengde væske, er det en grad av surhet. PH-verdien, eller potensiell av hydrogen, er et mål på den surhet eller alkalitet av en løsning. Hvis en pH-nivået er høyt, så er det for mye syre i kroppen. Dette er usunn, men det er ulike ting en person kan gjøre for å senke pH.

Bruksanvisning

1 Unngå å spise høye syreproduserende mat. Koffein, sukker, bearbeidet mat og animalsk protein er eksempler på matvarer som har et høyt syrenivå, ifølge Trans4mind.com. Karbohydrater er også blant høye syre matvarer. Disse matvarer legge press på kroppens alkaliske-produksjon, eller nøytralisere, mineraler, inkludert kalsium, natrium og magnesium. Mangelen på disse mineralene kan føre til sykdommer og til og med kreft, ifølge Away til Fitness.

2 innlemme frisk frukt og grønnsaker i en daglig spising rutine. Frukt og grønnsaker er alkalisk produsere, og disse typer matvarer balansere ut syre-produserende proteiner forbrukes. The United States Department of Agriculture næringspyramiden inkluderer en daglig anbefaling av porsjoner i hver matvaregruppe for å opprettholde god helse og ernæring.

3 Få nok hvile daglig. Sukker, som er syreproduserende mat, metaboliseres til karbondioksid, vann og energi, ifølge Away til Fitness. Vi puster ut karbondioksid under hvileperioder og avslapping. Hvis du ikke får nok, så kroppen ikke kan kvitte seg med karbondioksid, ifølge Away til Fitness.

Hint

  • .En Kroppens pH kan bli testet gjennom en urin eller spytt test ved hjelp av enkle lakmuspapir.
  • Det er viktig ikke å kutte ut alle syredannende matvarer fra en diett. Faktisk, ifølge Trans4mind.com, 40 prosent av syredannende matvarer er nødvendig. Noen av disse matvarene gir nødvendige næringsstoffer og proteiner som kroppen trenger. Det er prosessert mat og mat med høyt sukker som må spises med måte.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com