Lav inntekt diabetiker Diet

May 6

Personer som har diabetes kan ikke tilstrekkelig produsere eller bruke sitt eget insulin. Som et resultat, de regelmessig opplever usunne nivåer av forhøyet blodsukker eller blodsukker. Etter et sunt kosthold kan hjelpe diabetikere holde blodsukkeret under kontroll. Velbalansert og tilstrekkelig i det alt vesentlige, diett talsmenn generelt en massiv reduksjon i sukker og begrenser inntak av karbohydrater, inkludert de som finnes i alkohol. Dessverre, etter et sunt kosthold kan være dyrt. Med riktig planlegging og litt kreativitet, kan en diabetiker diett følges uten å bryte budsjettet.

Planlegging

Planlegg menyen en uke i forveien. På denne måten kan bare gå til butikken en gang i uken, noe som reduserer oddsen for impulskjøp. Mange steder, dagligvarebutikker har ukentlige salg. Sørg for å plukke opp en kopi av papiret slik at du har tilgang til butikken rundskriv. Planlegg måltidene basert på salg elementer og hamstre på grunnleggende. Lag en liste over alt du trenger for å tilberede måltider og snacks, og hold deg til den. Clip relevante kuponger og plassere dem i bilen, slik at du ikke glemmer å ta dem med deg. Unngå bekvemmelighet mat, som for eksempel fullt forberedt middager og preshredded ost. Å gjøre arbeidet selv lar deg kontrollere mengden og kvaliteten på det ferdige produktet, og du vil ikke bli overrumplet av skjulte søtningsmidler som kan undergrave suksessen av kostholdet ditt.

Shopping

Den grunnleggende diabetiker kosthold inneholder fem porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag. Ferske råvarer har en tendens til å koste mer enn hermetisert, men det smaker bedre og er sunnere for deg. Som et kompromiss, vurdere å kjøpe frosne grønnsaker. De er enkle å tilberede, som oppmuntrer deres bruk, og forskjellige merker en tendens til å gå på salg hver uke. Hvis du bare foretrekker hermetisert, må du velge frukt pakket i vann eller juice, ikke sirup. Også velge den butikken merke i løpet av de nasjonale merkevarer når det er tilgjengelig. Oddsen er bra at du ikke vil merke forskjellen, men denne lille endringen kan gjøre en stor innvirkning på den totale regningen.

Du kan også be det lokale forlengelse kontor når og hvor bondens marked møter. Du får ferske, sesongbaserte råvarer for en brøkdel av hva du betaler på Rimi. Som en bonus, bondens marked elementer tendens til å være mer smaksrik enn sine butikk-kjøpte kolleger. Du kan også være lurt å vurdere å bli en engros klubb og innkjøps hylle-stabile elementer, for eksempel kunstig søtningsmiddel i bulk.

Preparat

Spis før du går til butikken; det er mye lettere å motstå usunn snacks og søtsaker på full mage. Hvis du ikke er sikker på at du kan holde deg til listen din, ta en venn med deg. Å vite det vil være et vitne kan hjelpe deg å holde hendene bort sjokolade barer på kassa. I tillegg bør du ta kontanter med deg og la dine ATM kort og kredittkort hjemme for å hindre overforbruk.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com