Hvordan å behandle en Sinus Drip

March 24

Hvordan å behandle en Sinus Drip


En sinus drypp er en av de vanligste bivirkningene av en bihulebetennelse. Et drypp kan være smertefullt og flaut. Heldigvis finnes det mange enkle grep du kan ta for å behandle en sinus drypp.

Bruksanvisning

1 Drikk rikelig med vann. Ved å bo riktig hydrert, vil du bidra til å tynne den slimete som samler seg i bihulene. Tykke, trafikk slimete kan forlenge ubehag og irritasjon av en sinus drypp.

2 Rens bihulene å vaske bort noen bygget opp slimete, bakterier eller andre miljø partikler. Bruk en varm saltløsning som er fri for tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Selv om denne prosessen vil bidra til å lindre ubehaget av en sinus drypp, det vil ikke kurere bihulebetennelse som er ansvarlig for drypp.

3 Besøk en allergolog for å se om din nasal drypp er produktet av en allergisk reaksjon. Gjennom en rekke tester, vil en allergolog kunne avgjøre hvilke konkrete allergier bidrar til bihuleproblemer. Når de er identifisert, vil en lege kunne hjelpe deg å overvinne disse allergi.

4 Få en serie av allergivaksinering for å behandle en allergisk reaksjon ansvarlig for nasal drypp. En diett av allergivaksinering kan gis over en lengre periode for å hjelpe immunforsvaret overvinne visse allergiske reaksjoner. Dette er en svært omfattende prosess som kan ta opp til 5 år å fullføre.

5 Bruk en nasal kortikosteroid spray for å bekjempe sinus allergier. Disse spray kan også bidra til å berolige betent hud i bihulene, redusere alvorlighetsgraden av en sinus drypp.

6 Finn et antihistamin nesespray for å bidra til å bekjempe allergi ansvarlig for nasal drypp. Du kan også finne et antihistamin spray som inneholder decongestant egenskaper for å bidra til å bryte opp tette bihuler.

7 Gi en nasal vanning system for å lette en sinus drypp. To vanlige former for nasal irrigasjon er neti potten system og pæren sprøytesystem. Verktøyene og ingredienser er nødvendige for å utføre denne behandlingen er tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker og apotek.

Hint

  • Kronisk dårlig ånde er ofte en uheldig bivirkning av en sinus drypp. Behandle en sinus drypp for å redusere avhengigheten av pust mints og tyggegummi.
  • Det er mulig å behandle en sinus drypp uten direkte adressering bihulebetennelse ansvarlige for å opprette drypp. I tillegg til å ta skritt for å behandle en sinus drypp, bør du også snakke med legen din om måter å forebygge bihulebetennelse oppstår.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com