Gode ​​aerobic øvelser for personer med leddgikt knær

March 27
Gode ​​aerobic øvelser for personer med leddgikt knær

Oversikt

For leddgikt, treffer gym med hovne, smertefulle ledd høres kanskje ikke behagelig - eller mulig, for den saks skyld. Men Centers for Disease Control and Prevention (CDC) refererer til fysisk aktivitet som "The Arthritis smertestillende."

Sammen med fleksibilitet og styrketrening, aerobic eller kardiovaskulær trening er en viktig del av alle generelle fitness rutiner anbefalt av CDC, leddgikt fundament, og andre offentlige og private helseorganisasjoner dedikert til leddgikt behandling og forskning.

For leddgikt, [aerobic] øvelser kan bidra til å redusere smerte og forbedre felles funksjon.

Hvor skal jeg begynne

CDC tilbyr disse viktige poeng for leddgikt:

• Enhver trygt fysisk aktivitet er bedre enn å gjøre ingenting.

• Personer med leddgikt kan trygt engasjere seg i moderat, lav-effekt øvelser.

• Trening bør gjøres i tillegg til dag-til-dag aktiviteter.

• Du trenger ikke å få alle øvelsen på en gang. Du kan dele det inn 10 minutter biter hele dagen.

• Mer aktivitet, innenfor trygge grenser, fører til bedre helse.

• Fordelene med moderat, safe fysisk aktivitet oppveier risikoen for skader.

Selvfølgelig bør alle som starter et treningsprogram sjekke med sin lege først. Andre fagfolk som kan være kilder til gode, personlige råd er fysioterapeuter og sertifiserte, veltrente treningsinstruktører.

Aerobic eller Cardiovascular øvelser

Lav effekt aerobic gir en rekke helsemessige fordeler - fra å lage ditt hjerte og lungene fungere mer effektivt til å redusere stress. For leddgikt, kan disse typer oppgaver bidra til å redusere smerte og forbedre felles funksjon, men sørg for å unngå høy intensitet øvelser som kan sjokkere eller krukke knær og andre berørte ledd.

The Arthritis Foundation anbefaler tre eller fire halv time aerobic økter hver uke, i tillegg til fleksibilitet og styrke trening. Det er en god idé å begynne langsomt, kanskje starte med bare noen få minutter med trening og gradvis øke lengden på treningsøktene dine som din utholdenhet øker. Flytt forsiktig. Unngå pounding leddene eller legge for mye vekt på dem.

Få opp farten

Noen low-impact aerobic øvelser inkluderer:

• Gang. Turgåing er en utmerket, billig form for trening som krever ingen spesielle ferdigheter - alt du trenger er et par gode støttende sko, og du er flink til å gå.

• Sykling. De fleste leger anbefaler at du bruker en stasjonær sykkel for å unngå å sette ekstra stress på knær, hofter eller føtter. Ta forholdsregler med sykling, og ikke presse deg selv for langt. Start sakte, går ikke fortere enn fem til ti miles per time, noe som øker hastigheten og motstand som du blir sprekere. Denne type trening kan ikke være riktig for alle, spesielt de med slitasjegikt.

• Svømming eller vann trening. Trening i vann i stor grad kan redusere støt til knærne fordi det gir oppdrift mens, på samme tid, noe som gir motstand.

Hver person er forskjellig - finne den type trening som fungerer for deg og dine spesifikke behov og feste med det. Snakk med legen din før du begynner på et nytt treningsregime for å finne ut hvor sprek treningsprogram bør være basert på den generelle fysiske tilstand og tilstanden til berørte ledd.

om forfatteren

Dean Haycock har en doktorgrad i biologi fra Brown University og mottok et fellesskap fra National Institute of Mental Health å studere ved The Rockefeller University.

Hans neuropharmacology forskning har blitt publisert i tidsskrifter av neurochemistry, Biological Chemistry, medisinsk kjemi, farmakologi og Experimental Therapeutics og i Brain Research.

Haycock er forfatter av The Everything Health Guide til schizofreni, The Everything Health Guide til Adult Bipolar lidelse, andre utgave, og medforfatter av Vinne Komplikasjoner ved LASIK og andre øye surgeries.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com