Mat og behandling av Sinus & amp; Inner Ear Fluid

April 5
Mat og behandling av Sinus & amp; Inner Ear Fluid

Sinus problemer og indre øret væske er ofte et resultat av betennelse og infeksjon. Hvis du har blitt diagnostisert, eller du tror du har en matallergi, snakk med legen din om riktig behandling. Visse matvarer bør unngås, og innlemmet i kostholdet ditt hvis du har sinus problemer og indre øret væske. Før du endrer din diett for å behandle enhver medisinsk tilstand, snakk med legen din.

Bakgrunn

Bihulene er laget av sensitive bløtvev som er foret med slimhinner. Når bihulene blir irritert på grunn av allergi, virusinfeksjon eller andre miljøfaktorer, de hovne opp, noe som fører til tette bihuler, sinus press smerte og post-nasal drypp. Betennelse i bihulene kan forårsake væske til å bli fanget i bihulene og det indre øret. Hvis væske er fanget i det indre øret, raser det bakterier som kan forårsake en ørebetennelse, ifølge MedlinePlus.

Food Allergy Hensynet

En matvareallergi kan forårsake konstant irritasjon og betennelse i sinus hulrom og det indre øret. Under en allergisk reaksjon på mat, forsvarer kroppen seg mot allergenet ved å lage antistoffer og histamin, ifølge American Academy of Allergy, Asthma og immunologi. Histamin er et kjemisk stoff som bidrar til å beskytte kroppen mot infeksjon, men når den er utgitt i bløtvevet i hele kroppen, det forårsaker betennelse. De mest vanlige matvarer knyttet til en allergi er hvete, soya, melk, egg, fisk, nøtter og peanøtter.

Avhold

Hvis du har blitt diagnostisert med en matallergi, unngå disse matvarene. Andre matvarer som bør unngås under sinus og øre betennelse er matvarer som er svært raffinert, bearbeidet og inneholder mye sukker. MayoClinic.com anbefaler å unngå eventuelle drikkevarer som bryter ned kroppen av vann, for eksempel kaffe, cola eller alkohol. Dehydrering kan føre til tett nese og indre betennelse å forverres.

innlemmelse

Spis mat som er helt naturlig og lite sukker. Enkelte matvarer inneholder anti-inflammatorisk egenskaper, som for eksempel blåbær, olivenolje, kirsebær, ingefær og hvitløk, ifølge dLife.com. Øk væske inntaket av vann og fruktjuicer å holde mucus tynn, ifølge MayoClinic.com. Drikk varme væsker, som urtete og suppe buljong for å opprettholde fuktighet og fremme sinus helse.

Medisinsk behandling

Legen din bør anbefale en behandling for tilstanden når du har blitt evaluert. Vanlige over-the-counter legemidler som brukes for sinus komplikasjoner og indre øret væske er antihistaminer, decongestants og smertestillende. Hvis du har utviklet en bakteriell infeksjon i bihulene eller det indre øret, kan legen forskrive antibiotika.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com