Urtete å unngå i svangerskapet

February 22

Urtete å unngå i svangerskapet


For å redusere risikoen for spontanabort eller medfødte misdannelser, noen kvinner velger å avstå fra å drikke koffeinholdige drikker under svangerskapet, blant annet kaffe, brus og te. Mens USA Food and Drug Administration ikke identifisere ikke-koffeinholdige urtete som en risikofaktor for svangerskap, har visse ingredienser (spesielt urte sentralstimulerende midler) vært knyttet til helseproblemer for både mor og baby. Urtete er som en hvilken som helst te-lignende tilført drikke som ingredienser inneholder ikke de tørkede blader eller andre deler av te bush (Camellia sinensis).

kamille

Som en av de vanligste formene for urtete på markedet, kommer kamille fra en blomst som ligner en tusenfryd. Selv om lite forskning har blitt utført i de helsemessige fordelene, om noen, av kamille te, alternativ medisin samfunnet har omfavnet denne teen som en søvn hjelpemiddel og behandling for forkjølelse, hemorroider, og eksem. Hos gravide kvinner, derimot, kan betydelig kamille inntak indusere en spontanabort.

Herbal sentralstimulerende midler

Mødre å være bør være spesielt på vakt mot urtete at bedrifter annonserer som kosttilskudd eller alternativer til koffein. Slike produkter ofte inneholder betydelige mengder av urte sentralstimulerende midler, noe som gjør dem like risikabelt som kaffe. Vanlige tilsetningsstoffer av denne art omfatter kompis eller yerba mate, ephedra (ofte merket som "Ma Huang"), koka, og lobelia, som inneholder nikotin.

Nettles

Selv om saken har ennå ikke undersøkt i en klinisk studie, utøvere av alternativ medisin er uenige kraftig te avledet fra bladene eller røttene av brennesle (Urtica dioica). Meninger varierer fra å anbefale fullstendig unngå å moderat forbruk, siterer anleggets høye næringsinnhold (inkludert flere vitaminer, kalium, jern og kalsium). Faktisk noen urtete markedsført som såkalte "graviditet te" inneholder brennesle som en ingrediens. I interesse av forsiktighet, mødre-å-være kan være lurt å bare unngå te med noen brennesle innhold.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com