Hvordan få et barn inn Shriners barnesykehus

November 14

Hvordan få et barn inn Shriners barnesykehus


Det er 22 Shriners barnesykehus over hele USA, Mexico og Canada. Sykehusene har spesialisert seg på behandling av barn med spesielle medisinske problemer. Sykehusene ble startet i 1922 med ett sykehus. Det unike med Shriners barnesykehus er at de ikke tar betalt for behandling. Dette gjør at barn i alle økonomiske nivåer for å få riktig medisinsk behandling uavhengig av deres økonomi.

Bruksanvisning

En Bestem ditt barns kvalifisert. Shriners Hospitals behandle barn med ortopediske problemer, ryggmargsskader, brannsår og hareskår. Ikke alle av de 22 sykehusene behandler hver medisinsk problem. Barn er kvalifisert fra fødselen opp til 18 år.

2 Diskuter barnets situasjon med hans eller hennes lege. Ta hensyn til omsorg som er tilgjengelige i ditt område og din evne til å betale. Husk Shriners tar ikke betalt for sine tjenester. Finn ut om medisinsk behandling andre steder ikke er mulig på grunn av økonomiske forhold.

3 Finn Shriners Hospital nærmest deg. Gå til sykehus nettsted for å finne hvilke sykehus er i ditt område. Husk Shriners sykehus som er nærmest deg, kan ikke behandle ditt barns spesielle tilstand. Hvis det nærmeste sykehuset er fortsatt for langt for deg å bo hjemme under behandlingen sykehusenes sosialarbeidere kan hjelpe deg med bolig informasjon mens barnet blir behandlet.

4 Skaff en applikasjon. Det kan lastes ned fra Shriners barnesykehus hjemmeside. Sørg for grundig fylle ut søknaden for å unngå forsinkelser i prosessen. Når du har fullført programmet returnere det til Shriners Hospital nærmest der du bor.

5 Ha barnets lege kontakte sykehusene i tilfelle av brannskader. Nøds opptak prosessen for brannskader er annerledes enn annen type innleggelser. Barnets lege må velge en av de fire sykehusene som behandler brannskader og kontakte stabssjef ved det sykehuset.

6 Ring Shriners barnesykehus pasienten henvisning tråd med konkrete spørsmål. De kan nås på 1-800-237-5055. De kan svare på spørsmål om søknadsprosessen eller spørsmål om opptak.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com