Er det naturlige matvarer som vil hjelpe tykkere Blood?

June 15
Er det naturlige matvarer som vil hjelpe tykkere Blood?

Vitamin K, kalsium og sink er alle nødvendige for reaksjoner i kroppen som forårsaker blod tykkere og blodpropp, så spiser mat rik på disse næringsstoffene kan være fordelaktig for fortykning blodet. Mens mangel på næringsstoffer kan gjøre tynne blodet mer sannsynlig, kan en rekke andre helsemessige forhold også føre til denne tilstanden. I disse tilfellene, mat alene ikke blir tykkere blod, så snakke med legen din hvis du er bekymret for ditt blod kan være tynn for å komme til bunns i problemet.

Mat rik på vitamin K

Vitamin K er noen ganger brukt til å begrense risikoen for store blødninger under visse forhold, ifølge University of Maryland Medical Center. Kvinner trenger minst 90 mikrogram vitamin K per dag, og menn krever minst 120 mikrogram. Kokte grønne grønnsaker er blant de beste kildene til vitamin K. A 1/2-cup servering av kokt grønnkål gir 664 prosent av den daglige verdien av vitamin K. Det samme mengde kokt spinat eller sennep greener vil også gi deg mer enn 500 prosent av DV, og bete greener, collards, nepe greener, bladbete og løvetann greener har mer enn 100 prosent av DV per porsjon.

Foods høy i kalsium

Voksne trenger minst 1000 milligram kalsium per dag. Meieriprodukter er blant de beste kildene. En kopp halvtykke melk gir 31 prosent av DV, og samme mengde nonfat vanlig yoghurt har 49 prosent av DV. Hver unse av nonfat mozzarella inneholder 29 prosent av DV. Andre matvarer med mindre mengder kalsium inkluderer hermetisk fisk, mandler, brokkoli, grønne bladgrønnsaker, tofu og okra.

Mat rik på sink

Kvinner trenger minst 8 milligram sink per dag, og menn krever minst 11 gram. Sjømat er en av de beste kildene, med en 3-unse servering av østers, ved å gi 445 prosent av DV og samme mengde krabbe eller hummer som tilbyr mer enn 40 prosent av DV. Biff og lam inneholder mer enn 30 prosent av DV per porsjon, og svinekjøtt har om lag 28 prosent av DV per porsjon. Andre matvarer som gir små mengder sink inneholde nøtter, frø, bønner, sopp, spinat og kylling.

Blood-Jevning måltid ideer

Til frokost, har en bolle med nonfat yoghurt toppet med et dryss av nøtter og noen tørkede blåbær, som inneholder en liten mengde av vitamin K. Serve magert kjøtt sammen med et glass melk og en spinat salat med sopp, solsikkefrø og en liten mengden av halvtykke revet ost til middag. Vegetarianere kan gjøre en grønnkål og tofu wok toppet med et dryss av nøtter.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com