Typer Aquatic skulder øvelser

November 14
Typer Aquatic skulder øvelser

Aquatic terapi kan være svært gunstig for skulder smerter og skader. Utføre skulderøvelser i vann gir avslapning og smertelindring for skuldermusklene, og vannets naturlige oppdrift vil hjelpe deg i å fullføre en normal bevegelsesutslag ellers hemmet av smerter. Flere forhåndsreglene bør bemerkes. De er feber, hjertesvikt, urinveisinfeksjoner, åpne sår, smittsomme sykdommer, smittsom utslett og overdreven frykt for vann.

Skulder bøy / strekk

Begynn med skuldrene senkes i vannet og armene rett ut foran deg på overflaten av vannet. Håndflatene skal være ned og fingrene sammen. Holde armen rett, bevege armen i en nedadgående retning til hånd berører forsiden av låret. Returnere armen til overflaten av vannet og gjenta med den motsatte arm. Gjenta 1 til 2 minutter, ta vare å holde en oppreist holdning gjennom hele øvelsen. For å øke motstanden følte i denne øvelsen, bare åpne fingrene på hånden din, og skaper litt mer areal å bli presset gjennom vannet.

Skulder intern rotasjon / ekstern rotasjon

Begynn med skuldrene senkes i vann og albuene bøyd i en 90-graders vinkel. Hendene skal være i en løs knyttneve. Holde skulder og albue parallelt med bunnen av bassenget, rotere knyttneve først bort fra kroppen din så langt du komfortabelt kan og deretter rotere knyttneve inn mot kroppen din som du tar med din knyttneve til magen. Gjenta 1 til 2 minutter, ta vare å holde en oppreist holdning gjennom hele øvelsen. For å øke motstanden følte i denne øvelsen, bare åpne fingrene på hånden din, og skaper litt mer areal å bli presset gjennom vannet.

Skulder bortføring / Adduktion

Begynn med skuldrene senkes i vannet og armene rett ved din side. Håndflatene skal vende forover og fingrene sammen. Holde armen rett, bevege armen ut til siden mot overflaten av vannet så langt du komfortabelt kan. Returner armen ned igjen til din side og gjenta med den andre armen. Gjenta 1 til 2 minutter, ta vare å holde en oppreist holdning gjennom hele øvelsen. For å øke motstanden følte i denne øvelsen, bare åpne fingrene på hånden din, og skaper litt mer areal å bli presset gjennom vannet.

Advarsel

Du bør alltid konsultere legen din før du begynner på et treningsprogram. Disse øvelsene er ikke å være en del av et rehabiliteringsprogram uten legens samtykke.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com