Hvordan bruke Diet å administrere RLS

August 19

Hvordan bruke Diet å administrere RLS


Mens det er ingen kur for RLS (RLS), en diett høy i folat og andre viktige elementer kan hjelpe behandle symptomene. Innhenting lindring fra symptomene er fokus for behandling, og det inkluderer å opprettholde riktig kosthold.

Bruksanvisning

1 Endre kostholdet til å inkludere en økt mengde av mat med høyt folat som asparges og spinat. Mørkegrønne bladgrønnsaker er kjent for å ha høy folat innhold.

2 Spre din frokostmeny med bruk av fullkornsprodukter og ulike frokostblandinger. Les etiketter for å finne den du liker med det høyeste nivået av folat.

3 Øk inntaket av egg med mindre kontraindisert på grunn av andre kosttilskudd bekymringer som høyt kolesterol.

4 Vit at leveren er en utmerket kilde til folat.

5 Spis små hyppige måltider. Dette holder de næringsstoffene som strømmer gjennom kroppen din på en mer konsistent nivå enn ved å spise ett stort måltid.

6 Ta med nøtter, fisk, frisk frukt, frø, hele korn og grønnsaker på en regelmessig basis i ditt kosthold planlegging. Bruk mat som er fersk i stedet behandlet når det er mulig.

7 Hold deg unna raffinert mel, alkohol og sukker.

8 Ta med tilstrekkelige mengder kalsium og essensielle vitaminer som B12 i kosten hver dag. Bruk kosttilskudd bare hvis du ikke klarer å konsumere disse næringsstoffene i maten du spiser.

9 Bruk sunn diett endringer for å miste ekstra pounds. Fedme er en viktig medvirkende faktor i RLS. Vekt ledelse er viktig for å oppnå gunstige RLS symptomkontroll.

10 Kombiner en sunn diett høy i essensielle næringsstoffer med et moderat nivå på trening for de beste resultatene i å håndtere RLS.

11 kjenne forskjellen i næringsmidler og naturlige kosttilskudd. Mange alternativ medisin talsmenn har en rekke naturlige matvarer og kosttilskudd. Sjekk alltid med helsepersonell før du begynner behandling.

Hint

  • Å spise feil mat kan være like mye en faktor i RLS symptomer som ikke inkludert de riktige matvarer. Unngå sukker, koffein og alkohol.
  • Unngå å spise mat sent på kvelden som har en tendens til å forårsake oppblåsthet eller mage nød. Dette kan ikke ha noen innvirkning på RLS, men det kan være en faktor i ytterligere søvnforstyrrelser. På samme måte begrense væske før sengetid.
  • For noen som jern nivået er ekstremt lav, kan en resept jern supplement være nødvendig for å bringe nivået opp.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com