Disruptive Behavior Disorder i autistiske barn

November 26
Disruptive Behavior Disorder i autistiske barn

Barn diagnostisert med både autisme og forstyrrende atferd lidelse har forskjellige terapialternativer. Den medisinske samfunnet har gjort store fremskritt i å utvikle teknikker for å ikke bare bidra til å redusere negativ atferd, men også for å hjelpe barn med denne diagnosen til å kommunisere effektivt. Gjennom alternativer som medisiner, bildevekslings terapi og positiv forsterkning terapi, kan barn med autisme og forstyrrende atferd lidelse overvinne mange av sine symptomer. Mens ingen av disse alternativene kurere enten lidelse, de hjelper barn og familier fungere sammenhengende gjennom lidelser.

Applied Behavior Analysis

Autisme alene er en grov diagnose. Når barn blir diagnostisert med både autisme og forstyrrende atferd lidelse, blir behandlingen svært spesifikke. En effektiv verktøy, i henhold til den organisasjon autisme språk, blir anvendt atferdsanalyse. Denne teknikken innebærer en svært strukturert miljø, som fungerer på positiv forsterkning. Etter hvert som barnet blir positivt forsterket mot akseptable aktiviteter, synker han uakseptabel virksomhet, sier Autism Speaks nettstedet. Denne metoden har blitt testet og vist som en av de mest effektive metodene i å undervise barn med autisme, og barn med atferdsforstyrrelser også. The Autism Speaks nettstedet anbefaler foreldre til autistiske barn, særlig de med ekstra atferd problemer, slå til anvendt atferdsanalyse som sin første behandling.

Bilde Utveksling kommunikasjonssystem

En vanskelighet for autistiske barn som også utviser forstyrrende atferd lidelse kan være kommunikasjon. The Autism Advocate publikasjonen beskriver bildet utveksling kommunikasjonssystem for å kommunisere med autistiske barn. Publikasjonen forklarer at mangel på verbal kommunikasjon kan øke forstyrrende utbrudd av barnets frustrasjon i prøver å kommunisere. Den PECS systemet benytter et system med bilder knyttet til objekter, ønsker og følelser. Barnet blir lært opp til å sette bildene sammen for å kommunisere. The Autism Advocate publikasjonen sier evnen til å kommunisere hjelper barnet fortsatt fredelig i situasjoner der han kanskje har ellers vært forstyrrende.

Funksjonell utredning og behandling

Seattle Children Hospital hjemmeside anbefaler funksjonell atferdsvurdering for å bestemme funksjonen til en autistisk barns forstyrrende atferd lidelse. I sin autisme Blog, sier barnas sykehus å kunne finne ut hva det er at barnet forsøker å komme fra den atferd er viktig for å endre atferd. For eksempel, noen funksjoner av forstyrrende atferd i autistiske barn er foreldre oppmerksomhet, opphøre en ubehagelig aktivitet og oppnå et ønsket element. Når funksjon av oppførselen er funnet, blir fokus deretter for å endre virkemåten fra negativ til positiv for det samme resultat. For eksempel, hvis hun ønsker en bestemt leketøy, omdirigering og positiv forsterkning kan brukes til å lokke fram en positiv atferd mønster for å få den samme leken.

medisinering

Direktoratet for Healthcare Research and Quality publisert informasjon om anti-psykotiske medisiner for barn. Byrået, et datterselskap av det amerikanske Department of Health and Human Services, råder foreldre at hvis deres barns lidelse er alvorlig, kan medisiner være nødvendig for å hjelpe til å redusere symptomer. Etaten understreker også til foreldre at ingen medisiner vil kurere sine barn eller kvitt dem helt fra sin autisme eller atferdsforstyrrelse. Poenget med medisiner er å hjelpe barnet forbli rolig og fokusert nok til å delta i terapi, slik at de kan være mest effektive for barn og foreldre.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com