Kinesisk metode for ørevoks fjerning

July 25

Den kinesiske metoden for ørevoks fjerning er ofte betraktet som en moderne form for alternativ medisin, men det faktisk strekker seg langt inn i historien. Ear candling antas å dateres tilbake 2500 år og har røtter i ikke bare kinesisk, men også egyptiske, tibetansk og indiansk kultur. Det er mye forskning på fordelene samt farene ved denne praksisen.

Grunner for å prøve Ear Candling

Du kan være ute til øret candling av forskjellige grunner. Det kan være lurt
å avlaste trykket i øret og bihulene; du kan lide av ørebetennelser eller smerter i øret eller hodet; du kan ha ringing i ørene; du kan ha en jobb som krever at du være i vann hele tiden, som en liv vakt; og du kan bare ønsker å rense ut ørene mer grundig. Uansett grunn, kan øret candling være et alternativ for deg.

Hvordan øret candling Works

Tilhengere av øret candling hevde at det fungerer av det brennende voks skaper et vakuum som trekker voks og rusk fra trommehinnen. Det hevdes også at røyken tørker øregangen, noe som åpner for døde celler, toksiner, og annet rusk som skal naturligvis fjernet. Kritikere har vært svært kritisk til disse mulighetene, men tilhengere av øret candling synes å være svært fornøyd med deres øre helse etter disse behandlingene.

Husk

Hvis du lider av en alvorlig medisinsk tilstand, er det viktig at du søker oppmerksomhet fra en lisensiert lege. Ear candling bør ikke erstatte ansvarlig medisinsk behandling. Søke faglige råd før du starter et hjem øret candling program.

Prosedyre for Ear Candling

Før du starter, må du samle følgende: øret lys som du kan kjøpe fra Internett-områder, alternative medisinske butikker, eller hele mat dagligvarebutikker; saks; fyrstikker eller en lighter; et dekke for overkroppen, som en håndkle; to styrofoam plater dekket i aluminiumsfolie --- en med en en-tommers hull i midten for lyset å bli presset gjennom, og den andre med våte papirhåndklær plassert på den; og til slutt, en venn til å hjelpe og føre tilsyn.

Liggende på den ene siden, plassere stearinlys i øret vendt mot taket, plassere stearinlys som vertikalt som mulig. Har en venn manøvrere plate å dekke så mye av ansiktet som mulig. Har din venn tenne veken av stearinlys og la det brenne til det er en tomme av aske og kutte halvveis ned asken. Gjøre kutt så horisontalt som mulig. Bruk de flate sidene av saks for å balansere de kuttede aske og overføre dem til den andre plate. La lyset brenne til det er 1-1 1/2 tommers over platen og fjern platen mens du holder stearinlys stødig. Sjekk øret for å være sikker på at det ikke er rusk i det; hvis så, bruke kroppen olje eller bay olje og en bomullspinne for å forsiktig fjerne rusk uten å trykke den inn i øregangen. Du kan skjære opp stearinlys for å observere dens innhold - vanligvis en mørk, voksaktig stoff - og avgjøre om mer enn én behandling er nødvendig.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com