Metamucil naturlig alternativ

August 1

Metamucil er et stoff som fremmer bulk produksjon. Det er en fiber supplement og avføringsmiddel i en. Du trenger imidlertid ikke stole på syntetiske stoffer for å bidra til å fremme regelmessig avføring. Det er mange urter, frukt, grønnsaker, juice og former for trening som er naturlig avføringsmiddel for å bidra til å få det fordøyelsessystemet tilbake på sporet.

urter

For de som lider av forstoppelse, kan visse urter brukes til å lindre symptomene på forstoppelse. For eksempel, forbedrer svart valnøtt frø pille og regularizes avføring. Det reduserer også tilstedeværelsen av parasitter i tarmen. Hibiscus flower renser og smører veggene i tarmen. Cascara Sagrada fungerer effektivt som en naturlig avføringsmiddel. Det stimulerer avføring og fremmer vanlige muskelsammentrekninger, kjent som peristaltiske handling innenfor fordøyelsessystemet. Yucca rot er også en naturlig avføringsmiddel. Det stimulerer avføring. Glatte alm bark pulver gir trøst og lindring fra tarm og magekomplikasjoner. Pasjons blad lindrer og trøster din irritabel tarm syndrom. Det lindrer og beroliger fordøyelsessystemet. Til slutt, marshmallow root fungerer som et planteslim, som er en klissete lim-lignende stoff som fungerer som en sopelime når den feier tarmkanalen ren.

Trening

Yoga gjør en flott form for naturlig avføringsmiddel. Når praktisert regelmessig, fremmer yoga god helse, mens den styrker og toner kroppen din. Yoga holder deg fokusert, og hjelper kroppen å regulere sin naturlige rytme og prosesser.

Hvis du velger andre hjerte-øvelser, bare gå i 30-40 minutter hver dag for å bidra til å forhindre forstoppelse.

Mat

Fiber-rik mat er naturlige rensemidler for kolon. Den grov tekstur av guava og dens frø bidra til å avlaste forstoppelse. Kli frokostblandinger, belgfrukter og hele korn matvarer er gode kilder til fiber også. Drikker melk med honning lindrer fordøyelseskanalen. Andre high-fiber matvarer inneholder: spinat, paprika, swiss Chard, tomat, squash, nyre bønner, grønne grønnsaker, mais, brokkoli, artisjokker, kål, rosenkål, erter, kikerter, poteter, søtpoteter, squash, epler , bananer, cantaloupe, plommer, rosiner, grapefrukt, appelsiner, tørket fiken, pærer, jordbær, blåbær, bringebær, fersken og aprikos.

Drikk rikelig med væske. Åtte glass vann eller juice hver dag vil holde Fordøyelsessystemet næring og aktiv. Sviske juice er et utmerket eksempel på en naturlig avføringsmiddel. Svisker som er rike på vitamin A, kalium, jern og fiber er svært potent, så litt går en lang vei.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com