Er det mulig å fjerne rynker uten kirurgi?

May 13
Er det mulig å fjerne rynker uten kirurgi?

Tid og tyngdekraften ta knekken på ansikter, redusere hudens elastisitet og får den til å rynke og sag. Overdreven eksponering for sollys, røyking og andre miljøfarer forverre wrinkling prosessen. Mens intet kan fjerne rynker permanent, er en rekke fremgangsmåter er tilgjengelige for å skjule avslørende linjer. Facelift kirurgi er den mest langvarige, men ikke-kirurgiske prosedyrer er effektive for kortere perioder. En hudlege kan anbefale den beste rynke-fjerning prosedyre for enhver hudtype, problem og budsjett.

Frys dem med Botox

Botox, den kommersielle navn for botulinumtoksin type A eller B, blir renset botulisme toksin som vanligvis injiseres i musklene i pannen som forårsaker fine linjer og horisontale pannen rynker. Botox blokkerer nervesignaler, avslappende disse musklene og hindrer dem fra entreprenør; dette fungerer for å glatte ut rynker mellom øyenbrynene. Mens administrere Botox er ikke et kirurgisk inngrep, bør det utføres av en hudlege eller lisensiert profesjonell.

Fylle dem opp

Andre injectables er bløtdels fyllstoff som plumpe opp leppe linjer, nasolabiale folder fra nesen til munnen og mario linjer på haken. Fyllstoff som produserer nesten umiddelbare resultater bruke hyaluronsyregel eller selv donert fett. En annen type stimulerer produksjonen av kollagen og tar lengre tid å vise resultater. Disse fyllstoff vanligvis vare fra seks måneder til tre år. Som Botox, bør de gis av fagfolk.

Resurface dem med Microdermabrasion

For større områder, tar en prosedyre som kalles microdermabrasion av en bot ytterste laget av huden ved hjelp av aluminium-oksid krystaller, avslørende klarere hud under. Denne prosessen eksfolierer forsiktig overflatelaget av huden ved hjelp av krystallene for å slipe huden og vakuum-suging for å fjerne døde celler. Prosessen kan kreve flere behandlinger for å vise resultater. Microdermabrasion er ikke det samme som dermabrasion, som er en mer invasive kirurgiske prosedyren.

Skrelle dem med kjemikalier

En syre påføres på det ytterste laget av hud fjerner epidermis, avslører den glattere hud under. En overfladisk peel - ofte kalt lunsjtid skallet - og en medium peeling som eksfolierer det ytterste laget av huden inneholder vanligvis glykolsyre. En dypere peel består av trikloreddiksyre eller fenol og fjerner skadede hudceller fra midten hudlaget. Kjemikaliene føre til at huden til å skrelle løpet av de neste dagene og ny, frisk hud vises.

Beam dem med en laser

LASER er et akronym for lys forsterker ved stimulert emisjon av stråling. Når den brukes på ansiktshuden, produserer en laser en intens stråle av lys som fordamper hudceller, stimulerer dannelsen av kollagen og oppmuntre ny cellevekst. Legen som administrerer laser kan kontrollere hvor strålen fokuserer på målrettede områder og hvor dypt den går inn i huden. Prosessen jevner ut fine linjer og rynker, blekner brune flekker og flater øvre leppe linjer. Etter prosedyren, hud skreller og nye, rosa hud skjemaer som vil lette til normal farge.

Tips

  • For å redusere sjansene for tidlig rynker, sørg for å alltid beskytte huden din fra solen, ifølge Mayo Clinic. Solkremer og fukter med en solfaktor på 30 eller bedre kan redusere eksponering for skadelige UV-stråler. Også vurdere iført hatter, lange ermer og solbriller i lengre perioder av soleksponering.
  • The Mayo Clinic anbefaler også å bruke en fuktighetskrem hver dag. Så lenge det bekjemper tørrhet, ikke bekymre deg om kostnadene. Rimeligere kremer ofte har samme effekt på huden som sine dyre kolleger.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com