Skulder-styrke øvelser for barn med Erb & # 039; s Parese

December 22
Skulder-styrke øvelser for barn med Erb & # 039; s Parese

Erb parese - også kalt plexus brachialis - forstyrrer nervene i plexus brachialis, som ligger nær halsen, og tilstanden forstyrrer arm og skulder bevegelser. Regelmessige skulder øvelser kan forebygge leddstivhet hos barn med Erb parese, og kan hjelpe dem å få tilbake noen eller alle skulder funksjon. The American Academy of Orthopaedic Surgeons anbefaler å starte skulder øvelser når en baby er ca 3 måneder gammel.

Massasje for spente muskler

Massasje kan bidra til å øke blodtilførselen til skuldre og armer, noe som reduserer risikoen for ytterligere nerve og vevsskade. Massasje bidrar også til å redusere muskelspenninger, noe som gjør det lettere for barn å flytte sine lemmer eller for foreldre å flytte lemmer for sine barn. Før du gjør noen øvelser med barnet ditt, forsiktig massasje området og merke noen særlig spente områder. Rapporter denne informasjonen til legen din.

Stretching for økt bevegelses

Stretching skulderen, som massasje, forbedrer blodtilførselen til området. Retten strekningen varierer avhengig av graden av barnets begrensninger, så aldri tvinge en strekk. Snakk med en fysioterapeut før du gjør noen strekninger. Men vil du vanligvis trenger å forlenge armen rett opp, ut og tilbake hver dag, holder hver strekk i minst 30 sekunder.

Bedre bevegeligheten

Barn med Erb parese noen ganger ender opp med begrenset utvalg av bevegelse, fordi de ikke klarer å bevege armene godt tidlig i livet. Omfanget av bevegelse øvelser varierer fra barn. Vanligvis, men barnet vil bli oppmuntret til å heve armene over hodet, strekker armene ut eller bevege armene i sirkler for å forbedre bevegelse. Hvis barnet ditt er et spedbarn eller en pjokk, må du bevege armene for henne.

Forbedre sensorisk funksjon

Fordi barn med Erb parese har bare en begrenset evne til å bruke armene, kan de miste alle eller noen følelse i armer og skuldre. Oppmuntre barnet til å bruke armene regelmessig hver dag. Prøv aktiviteter som krever begge armene, for eksempel ridning en tricycle, skyve en leke eller spille et utfordrende spill. Nøkkelen er å sikre barnets armer får regelmessig stimulering og at barnet ditt blir behagelig å bevege armene uten å bli spurt av en spesifikk øvelse.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com