Hvordan planlegge menyer for Voksen Foster Care Homes

May 9

Hvordan planlegge menyer for Voksen Foster Care Homes


Voksen fosterhjem boliger er enkle bolighus som tar seg av behovene til den aldrende befolkningen. Noen ganger eldre ikke lenger kan ivareta seg selv og trenger hjelp til å utføre sine dag-til-dag oppgaver i livet. Voksen fosterhjem tilbyr uavhengighet og samtidig gi medisinsk og personlig pleie. En del av at omsorg forbereder en passende meny for eldre. Ulike faktorer må tas i betraktning når du planlegger menyer for de i voksen fosterhjem setting.

Bruksanvisning

1 Studer USDA mat pyramide. Ta hensyn til alle de daglige krav til en sunn spising plan. Sørg for at alle matvaregruppene og deres passende porsjoner er inkludert i noen måltid planer.

2 Vurdere medlemmene i voksen fosterhjem hjem. Ta oppmerksom på eventuelle allergier til bestemte matvarer eller intoleranse. Også ta hensyn til medlemmenes preferanser og misliker. Ofte eldre har liten appetitt om noen i det hele tatt. Serverer mat som ikke er hyggelig vil øke sjansene for at medlemmene ikke vil spise.

3 Tenk eldre konkrete saker. Ta hensyn til problemene knyttet til alder og spising. Velger matvarer som er lette å tygge og fordøye. Gi nok fiber for regularitet uten å ta for mye voluminøse fiber som kan forårsake fordøyelsesbesvær. Tenk vitaminer og kalsium for å hjelpe til med skrøpelige bein og osteoporose. Hold sukker til et minimum for å unngå unødig vektøkning i medlemmer av fosterhjemmet.

4 Design et diagram. Lag et diagram som inkluderer hver dag i uken og måltider for dagen. Dette kan gjøres en uke om gangen, eller for hele måneden. Ta med alle måltider snacks og drikkevarer. Hvis du oppretter et måltid plan på månedlig basis, kan dette diagrammet brukes på en rotasjon. Dette sikrer regularitet og letter arbeidsbyrden for å måtte lage et måltid plan hver uke.

5 Lytt til medlemmene av den voksne fosterhjem hjem. Be om tilbakemelding på den nye menyen. Finn ut om alle matvarer er nytes, eller hvis medlemmene ønsker noen ting endres. Gjør de nødvendige endringene når det trengs.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com