Gjør-det-selv Kolon Rensing

December 11

I vår verden av fast food og behandlet ingredienser, enkeltpersoner må ta kolon rensing mer alvorlig. Mat som har vært tungt behandlet og annen mat som er produsert fra en rekke ingredienser vil holde seg til tarmsystem når konsumert og kan bygge opp etter år med forbruk. Men for å bekjempe dette problemet kan du bruke hjemme-kolon renset. Disse rensemidler, enten i tablettform eller bare fra hva du spiser, vil rense ut tarmsystem og forlater deg med en lys og glad følelse i kroppen din.

fiber Diet

Fiber er et produkt de fleste mennesker ikke får nok av. Dette produktet, som vanligvis finnes i frukt og hele korn matvarer holder seg til karbohydrater og andre produkter og spyler det ut av kroppens system. Imidlertid vil det ta lang tid å konsumere nok frukt og korn til å effektivt rense ut ditt fordøyelsessystem. I stedet må du ha en stor mengde fiber konsumert i et skudd periode. Det er i utgangspunktet to ulike alternativer når det kommer til dette: enten fiber frokostblanding eller en fiber supplement, for eksempel fibercon. Disse produktene vil tendere til å ha nærmere 50% av ditt daglige fiberinntak. Hvis du spiser tre eller fire doser i løpet av kort tid, vil du kunne begynne rensing tarmsystem. Men ikke gå over med forbruket, fordi det kan sette i gang diaré.

Kolon-rensing Supplement

Det finnes flere ulike kolon-rensing kosttilskudd tilgjengelig på markedet i dag. De er laget av spesielle urter og andre ingredienser for å bidra til å bryte opp en plakett som ligger på intern-fordøyelsesorganer. Dette vil sannsynligvis fungere mer effektivt enn bare forbruker en stor mengde av fiber på en gang. Selv om fiber vil rense ut systemet, rensing kosttilskudd har de ekstra urte ingredienser designet for å oppløse det som allerede blokkerer fordøyelsessystemet. Du finner disse kolon renset i de fleste stoff butikker eller i den farmasøytiske delen av Target eller Walmart. Du trenger ikke en resept for disse. Når du kjøper produktet, vil du ønsker å følge instruksjonene på baksiden etiketten.

Når skal utføre kolon rensing

Du vil sannsynligvis ønske å utføre kolon rensing i løpet av helgen eller når du har en tildelt tid til deg selv. Dette er fordi du vil vanligvis trenger å bo nær badet. Med frigjøring av fordøyelsessystemet, vil du ha en stor mengde overflødig midje bli utvist fra kroppen, ofte med svært lite advarsel. På grunn av dette, kan du ikke ønsker å ha selskap over eller planlegger ulike aktiviteter i løpet av dagen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com